РФ візьме ракети в Ірану: Кочетков сказав, чи будуть атаки щодня

6 вересня 2024, 12:37
241
З початку повномасштабної війни країна-агресор Росія втричі збільшила виробництво ракет.
Олександр Кочетков, ракетний удар
Олександр Кочетков сказав, як часто РФ може бити ракетами по Україні / Колаж: Главред, фото: УНІАН, ua.depositphotos.com

Політичний аналітик Олександр Кочетков оцінив запас ракет у країни-агресора РФ і спрогнозував, як часто окупанти можуть завдавати масованих ракетних ударів по Україні.

За словами Кочеткова, Росія сьогодні може виробляти 150-160 ракет на місяць.

"З початку повномасштабної війни Росія втричі збільшила виробництво ракет. Тому РФ може здійснювати масовану ракетну атаку раз на місяць, а в проміжках між такими атаками 5-10 ракет запускати мало не щодня", - ідеться в колонці Кочеткова для Главреда.

відео дня

При цьому, за його словами, Росія прагне здійснювати масовані атаки щодня.

"А ракет для масованих ударів їй не вистачає, тому вона із задоволенням візьме ракети в Ірану або КНДР - у будь-кого, хто б їх давав", - вважає аналітик.

За оцінкою Кочеткова, Іран не зможе поставити Росії багато ракет, оскільки вони потрібні самому Тегерану.

"На нього [Тегеран] може чекати і ескалація, і протистояння, і майже повноцінна війна. Тому Іран не буде віддавати ракети, які можуть знадобитися йому самому. Якусь кількість він, звичайно, може надати Росії, але велику кількість - ні", - вважає Кочетков.

Хто такий Олександр Кочетков

Олександр Кочетков – аналітик, політтехнолог, іміджмейкер. У минулому інженер-конструктор КБ "Південне" і заступник керівника пресслужби президента України.

Повітряні атаки РФ на Україну - останні новини

У ніч на 4 вересня у Львові прогриміли вибухи. Окупанти завдали двох проектних ударів по центру міста. За словами мера Львова Андрія Садового, армія РФ застосувала ракети "Кинджал".

Семеро людей загинули, зокрема й троє дітей. До лікарень Першого медоб'єднання Львова доправили десятки постраждалих.

Також РФ вдарила крилатими ракетами по готелю в Кривому Розі - постраждали 5 осіб. Від вибухової хвилі постраждали понад 10 багатоповерхівок. П'ятеро людей дістали поранення, зокрема й 10-річна дівчинка.

У ніч на 6 вересня у Львівській області працювала протиповітряна оборона, у Львові було чути вибух. Регіон був атакований ворожими "Шахедами".

Вранці 6 вересня в Павлограді Дніпропетровської області прогриміли вибухи. Місцеві жителі повідомили про удар по місту країною-агресором Росією. Це згодом підтвердили в ОВА.

Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак заявив, що ворог атакував Павлоград, не обійшлося без руйнувань. Попередньо, вже відомо про 5 постраждалих унаслідок атаки.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти