Ракетний обстріл Яворівського полігону: кількість жертв зросла до 35, ще 134 людини поранені

13 березня 2022, 12:44
Авіаудар був здійснений з акваторії Чорного та Азовського морів. Літаки підняли в аеропорту Саратова. Військові РФ випустили понад 30 ракет.
Обстріл, Донбас
Росія обстріляла Міжнародний миротворчий центр / Штаб ООС

В результаті обстрілу ракетами Яворівського військового полігону під Львовом загинули 35 людей, ще 134 - поранені. Уточнені дані повідомили у Львівській обладміністрації.

До 12-ї години майже всі пожежі на території Міжнародного центру ліквідовані, вибухотехніки та інші фахівці дообстежують територію, розібрали більшу частину завалів.

"На жаль, ми втратили більше героїв: 35 людей загинули внаслідок обстрілу центру миротворчості та безпеки. Ще 134 з різним ступенем ураження знаходяться в госпіталі", - повідомив голова Львівської обласної військової (державної) адміністрації Максим Козицький.

відео дня

Він висловив щирі співчуття родинам загиблих.

Як повідомляв Главред, в ніч на 13 березня окупанти обстріляли ракетами Міжнародний центр миротворчості та безпеки у Львівській області.

Авіаудар був здійснений з акваторії Чорного та Азовського морів. Літаки підняли в аеропорту Саратова. Військові РФ випустили понад 30 ракет. Спрацювала українська система протиповітряної оборони. Частину ракет вдалося збити в повітрі.

Спочатку повідомлялося про дев'ять загиблих і 57 поранених.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти