"Прокачування авто для ЗСУ": Favbet передав військовим бойовий пікап

14 жовтня 2022, 16:41
У рамках проекту планується придбати та прокачати для ЗСУ 10 автівок за 4 місяці.
'Прокачування авто для ЗСУ': Favbet передав військовим бойовий пікап
Для ЗСУ придбали пікап / Прес-служба

Група компаній Favbet та Favbet Foundation передали для потреб ЗСУ пікап Mitsubishi L200, куплений та оснащений у рамках проекту "Допомога Збройним силам України".

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення фонду.

Авто було придбано в Австрії. Йому зробили серйозний апгрейд: відремонтували, перебрали ходову, замінили рідини, додали функціональне обваження та пофарбували у камуфляж, повідомляє прес-служба фонду.

відео дня

"Ми були вражені тій кількості користувачів наших платформ та пересічних українців, яким відгукнулась наша ідея. Очікували, що поступово набиратимемо обертів, однак стартували дуже потужно - дві тачки за два тижні, і третя вже на підході. Гадаю, що тут спрацювала правильна мета та нетривіальний формат, адже ви не просто зробили донат і забули, а в реальному часі бачите, як він перетворюється на бойову конячку для наших захисників", - розповів директор ТОВ "БК Фавбет" Ігор Сірук.

У рамках проекту "Прокачування авто для ЗСУ" Favbet та Favbet Foundation планують придбати та прокачати для ЗСУ 10 автівок за 4 місяці. Втім, вже зараз збір та ремонт йдуть зі значним випередженням графіку, і все завдяки тисячам небайдужих українців.

Проект фінансується в тому числі коштом частини прибутку групи компаній Favbet.

"Вся наша робота присвячена одній меті - наближенню перемоги. І ми не зупинимось, доки її не досягнемо. Дякую всім, хто вірить у ЗСУ та підтримує наші зусилля", - додає Сірук.

На сьогодні 95% проєктів благодійного фонду Favbet Foundation спрямовані на підтримку ЗСУ і українських громадян.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти