Чіплявся і погрожував: на Миколаївщині жінка вбила чоловіка, що напав на неї, його ж ножем

2 січня 2022, 18:45
Найближчі 15 років вона ризикує провести у в'язниці.
Чіплявся і погрожував: на Миколаївщині жінка вбила чоловіка, що напав на неї, його ж ножем
Жінка вбила чоловіка, що напав на неї, його ж ножем/ facebook.com/UA.National.Police.Nikolaev

У Миколаївській області відносно жінки почали виробництво по ч. 1 ст. 115 КК" умисне вбивство " після того, як вона смертельно поранила чоловіка, який з ножем домагався її на дискотеці.

Як повідомили у поліції, 30-річна мешканка одного з сіл Миколаївського району завдала ножове поранення в живіт молодій людині, тому що той виявляв до неї надмірну увагу на дискотеці.

"Повідомлення про вбивство надійшло в поліцію 1 січня близько шостої години ранку. За попередньою інформацією, місцевий житель чіплявся до жінки і навіть дістав ніж, щоб змусити її відповісти взаємністю. Ніж вона забрала і вдарила їм нетверезого знайомого. Від отриманих поранень 25 - річний потерпілий помер на місці події", - розповіли в поліції.

відео дня

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 КК "умисне вбивство". Санкція статті передбачає до 15 років в'язниці. За процесуальної підтримки прокуратури затриманій повідомили про підозру, вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

читайте також"Це Микола зробив": на Черкащині чоловік зарізав молоду матір двох дітейРаніше ми повідомляли, що в новорічну ніч у Львові в квартирі будинку, розташованого на вулиці імені Лемика, під час святкового застілля виник конфлікт, в результаті якого власник квартири жорстоко вбив квартиранта ножем.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти