Батько не витримав: чоловік на Черкащині встромив ніж синові в спину, заступаючись за дружину

28 грудня 2021, 09:17
Тепер йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі.
Батько не витримав: чоловік на Черкащині встромив ніж синові в спину, заступаючись за дружину
Чоловік ледь не вбив сина, заступаючись за дружину / колаж Главред

На Звенигородщині Черкаської області батько ледь не убив сина, бо той душив рідну матір. За даним фактом слідчі розслідують кримінальну справу.

Інцидент стався 25 грудня в селі Лип'янка Звенигородського району. Близько 15:00 п'яний син прийшов до батьків і почав трощити двері і вікна в будинку. А коли зайшов у будинок рідних, влаштував конфлікт, розповіли у поліції області.

"В ході сварки син схопив матір за шию і почав її душити. Батько не витримав і встромив синові ніж у спину. 39-річний чоловік був госпіталізований в лікарню з проникаючим пораненням", - йдеться в повідомленні.

відео дня

Правоохоронці виїхали на місце скоєння злочину та вилучили речові докази. 66-річний батько у скоєному зізнався. Йому загрожує до двох років позбавлення волі.

читайте такожПридушила і винесла на мороз: мати намагалася вбити двох дітей, бо "не бачила їх майбутнього"Слідчими Звенигородського районного відділу поліції порушено кримінальне провадження за ч.1 ст. 124 Кримінального кодексу України. Слідство триває.

Раніше повідомлялося, що в Києві чоловік став свідком бійки на вулиці між цивільним подружжям і вирішив втрутитися, але в результаті отримав удари ножем у груди і помер до приїзду швидкої допомоги.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти