"Штрикнув ножем у груди": у Львові в новорічну ніч господар жорстоко зарізав квартиранта

1 січня 2022, 14:28
Правоохоронці затримали чоловіка (який, до слова, раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності, в порядку статті 208 Кримінального кодексу України).
ножа
У Львові в новорічну ніч господар жорстоко зарізав квартиранта/ ua.depositphotos.com

У новорічну ніч у Львові в квартирі будинку, розташованого на вулиці імені Лемика, під час святкового застілля виник конфлікт, в результаті якого власник квартири жорстоко вбив квартиранта ножем. Про це повідомили представники пресслужби Національної поліції Львівської області.

1 січня близько другої години ночі в поліцію зателефонував доктор швидкої допомоги і повідомив про тіло 50-річного чоловіка, з ознаками насильницької смерті, виявлене в квартирі одного з будинків на вулиці Лемика. За словами медиків, причиною смерті стала рвана рана в районі серця.

На місце приїхали поліцейські, які і встановили обставини події. Так, під час святкування Нового року між 39-річним власником житла і жителем Черкаської області, який знімав у нього житло, виник конфлікт, в ході якого господар вдарив квартиранта ножем в груди, від чого той помер.

відео дня

Правоохоронці затримали чоловіка (до слова, раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності, в порядку статті 208 КК України). Вирішується питання з приводу повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочину, який передбачено частиною 1 статті 115 (умисне вбивство). Покарання за таке-тюремне ув'язнення строком від семи до п'ятнадцяти років. Досудове розслідування триває.

читайте такожНа Львівщині чоловік зарізав вагітну дружину і хотів накласти на себе руки

Нагадаємо, раніше в селі Нове Місто чоловік жорстоко вбив колишню співмешканку. Його затримали і взяли під варту. Загиблій було 24 роки, у неї залишилися двоє маленьких дітей.

Запобіжний захід чоловікові, який зарізав жінку, обрали 23 грудня — утримання під вартою без можливості внесення застави. Його можуть посадити у в'язницю на термін від 7 до 10 років.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти