"Подивіться, яких ублюдків ви виростили": Зеленський в гніві відреагував на звірства в Бучі

3 квітня 2022, 17:53
3548
Президент порадив російським матерям подивитися на звірства своїх синів.
Буча, Зеленський
Буча / Михайло Палінчак, Офіс президента

Президент України Володимир Зеленський відреагував на моторошні злочини і вбивства українців окупантами в Бучі Київський області.

Президент звернувся до російських матерів.

"Раджу подивитися матерям російських військових. Подивіться, яких ви виростили. Вбивці, мародери, кати", - написав президент у Telegram.

Зазначимо, напередодні мер міста Буча Анатолій Федорук повідомив, що в місті виявили братську могилу, де поховали близько 300 осіб, вулицями лежать десятки трупів, деякі з них із зав'язаними руками.

Тіла, щонайменше, 20 чоловіків у цивільному були знайдені на одній з вулиць міста після його звільнення від російських військ.

читайте такожЗруйновані будинки і всюди понівечені тіла: моторошні кадри з Бучі після звірячого візиту окупантів

Як розповідають журналісти, у Бучі окупанти залишили зруйновані пункти, заміновані вулиці та дитячі майданчики, речі людей.

Раніше ми повідомляли, що в Київській області окупанти зґвалтували жінку. 33-річна українка Наталія (несправжнє ім'я) розповіла, як над нею знущалися п'яні російські окупанти.

Нагадаємо, з початку вторгнення Росії в Україну офіс Уповноваженого з прав людини вже почав отримував скарги від українців про статеві злочини скоєних проти них російськими військовими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти