Підрозділу більше немає: ЗСУ знищили батальйон з "ЛНР"

16 листопада 2022, 09:13
713
ЗСУ знищили 50% особового складу ворожого підрозділу в Луганській області.
ВСУ, війна, українські військові
ЗСУ, війна, українські військові / 59 ОМПБр Якова Гандзюка

В Луганській області ВСУ ліквідували ворожий підрозділ "ЛНР". Через значні втрати командування його розформувало.

Також на територіях псевдореспублік "ДНР" та "ЛНР" у підрозділах окупаційних військ почастішали випадки дезертирства та значно погіршився морально-психологічний стан, повідомили в Генштабі ЗСУ.

"Після боїв в районі населеного пункту Майорськ втратив боєздатність 1-й Горлівський територіальний батальйон. Втрати в ньому склали понад 50% убитими і пораненими, морально-психологічний стан військовослужбовців незадовільний. Командуванням противника розформувало вказаний підрозділ", - йдеться в повідомленні.

відео дня

Нагадаємо, раніше українські захисники ліквідували 27-річного сержанта російської окупаційної армії Артема Столбова. До потрапляння на війну в Україну житель Пермського краю практично на всіх фотографіях в соцмережах "світився" вічно п'яним. Загарбник воював проти України як мінімум кілька місяців і навіть встиг отримати "нагороду" за вбивства українців.

Також повідомлялося, що Збройні Сили України ліквідували російського окупанта Сергія Франка. Загарбник воював проти України з червня. "Вантажем 200" він став на території "ЛНР". Російські пропагандисти пишуть, що Франко рвався на фронт з перших днів російського вторгнення в Україну, але був включений до списку з четвертого разу. Поховали окупанта 31 жовтня.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти