Перерізають горло: окупанти по-звірячому вбивають полонених після допитів – перехоплення СБУ

27 квітня 2023, 12:54
Окупант РФ в подробицях розповідає своїй знайомій, як перерізає людині горло.
Сучко
Євген Сучко зізнався у вбивствах полонених українців / Інсайдер UA, УНІАН

Російські окупанти по-звірячому вбивають українських військовополонених - їм перерізають горло після допитів.

Служба безпеки України отримала підтвердження, що окупанти по-звірячому вбивають українських військовополонених після допитів і публікує відповідне перехоплення розмови військового РФ.

У повідомленні підкреслюється, що запис був зроблений на східному фронті України.

відео дня

При цьому окупант РФ в подробицях розповідає своїй знайомій, як перерізає людині горло. І уточнює, що у нього таких випадків вистачає і робити це доводиться вночі.

"Люди, які військовополонені... їх нам сенсу немає тримати. Ну, тому що всю інформацію з них випитуємо. Далі немає сенсу тримати. Ось... їх треба утилізувати", - каже окупант.

Служба безпеки України зазначає, що вже встановила особу ката, його установчі дані, Місце служби і коло спілкування.

Screenshot
Окупанти зізнаються у вбивствах полонених / скріншот

Що відомо про вбивцю з РФ

Чоловік на аудіо - Сучко Євген Юрійович з Новгородської області РФ, 1995 року народження. Його мобілізували восени 2022 року, відтоді він зі своїм підрозділом перебуває на позиціях у Харківській області.

Сучко
Євген Сучко / Інсайдер UA

"СБУ працює, щоб цей Сучко і кожен військовий злочинець з РФ поніс заслужене покарання за свої звірства. Українська спецслужба розслідує понад 35 тисяч кримінальних проваджень за фактом порушення законів і звичаїв війни", — сказано в повідомленні.

Як уточнюється в Мережі, Сучко проживає в селі гряди Новгородської області за адресою (залізнична станція), вул.Лісове селище, д. 17, кв. 7.

В останні 2 місяці разом зі своїм підрозділом знаходиться на позиціях в районі с.Вільшана Харківської області. Позивний "Клюква".

Також публікуються його фото і ймовірно знімки з батьками.

Сучко
Євген Сучко / Інсайдер UA

Нагадаємо, що 6 березня в мережі з'явилося відео, на якому знято момент розстрілу українського захисника, який потрапив у полон до окупантів. Захисник, який потрапив у полон до загарбників, каже: "Слава Україні". Відразу після цих слів росіяни розстріляли українця.

Крім того, 11 квітня в російських пабліках з'явилося відео розправи над українським військовослужбовцем. На опублікованих кадрах люди у військовій формі з відзнаками російських окупантів страчують живу людину з жовтою стрічкою – її, як правило, використовують ЗСУ.

Більше новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти