Окупант застрелив 12-річного хлопчика: російський полонений розповів жахливу історію

31 березня 2023, 07:45оновлено 31 березня 2023, 08:20
На захоплених територіях російський загарбник вбив дитину.

российские военные, российские оккупанты, армия РФ
Окупант застрелив 12-річного хлопчика на захоплених територіях/ Міноборони РФ

Російський окупант вбив на захоплених територіях 12-річного хлопчика. Про такі звірства на територіях, які зараз перебувають під контролем російських загарбників, розповів один із російських полонених.

За його словами, трагедія сталася в одному з сіл за 10 днів до того, як він здався у полон. Відео розповіді загарбника про цей випадок опублікував український журналіст Андрій Цаплієнко в Telegram.

відео дня

"Я дізнався, що один російський "валянок" пристрелив дитину дванадцятирічну у селищі. Як ви думаєте, як люди (місцеві – ред.) після цього до нас ставляться. Просто пристрелив 12-річного пацана. Я не знаю, як там вийшло, але факт залишається фактом. Він живий, а пацана поховали. 12 років дитині. Це було за 10 днів, як я в полон здався", – сказав росіянин.

Российский пленный
Російський полонений зізнався, що на захопленій території окупанти вбили дитину/ скрін

Нагадаємо, коли у січні 2023 року російські окупанти обстріляли Очаків Миколаївської області, трирічний хлопчик Ростислав так злякався потужного вибуху, що його серце не витримало та зупинилося від страху. Дитинку врятувати не вдалося.

Раніше депортований хлопчик розповів про знущання окупантів над українськими дітьми. Російська окупаційна армія насильно вивезла з України тисячі дітей. 22 березня стало відомо про те, що додому вдалося повернути 17 депортованих дітей. Один із хлопчиків, якого вдалося повернути з дитячого полону, розповів про жахи, які відбувалися з українськими дітьми в країні-агресорці Росії. Виявилось, що окупанти навіть не піклувалися про харчування дітей.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти