"Зупиніться! 2.0": Янукович виліз і знову зажадав не воювати "до останнього українця"

6 липня 2022, 21:12
1002
Янукович закликав українців одуматися і "не вірити повідомленням влади про перемоги".
Янукович
Янукович / УНІАН

Експрезидент-втікач України Віктор Янукович виступив з новим зверненням до співвітчизників, закликавши народ визначитися, чи хочуть вони миру або продовження війни.

Владу в Києві фігурант кримінальної справи назвав "недосвідченою і авантюристичною".

Він закликав українську владу нібито перестати брехати про постійні "перемоги" і почати адекватно оцінювати ситуацію в країні, прислухаючись до думок громадян.

"Мені здається, що сьогодні як ніколи потрібна адекватна оцінка ситуації і повага до найрізноманітніших думок громадян України. Громадяни самі повинні зробити вибір-воювати "до останнього українця", або намагатися зберегти те, що ще залишилося", – заявив Янукович.

За словами експрезидента, який втік до Росії, важливо дати можливість висловитися всім, хто має конструктивні пропозиції, щоб врятувати життя українців і зберегти майбутнє для країни.

читайте такожПереплюнув Януковича: під Києвом знайшли" золотий вагон " Медведчук

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що президент-втікач Віктор Янукович раніше неодноразово прилітав і залишав Мінськ. За даними української розвідки, Кремль готує його до спецоперації. За одним зі сценаріїв, його спробують оголосити "президентом України" прямо в Мінську.

Отримана інформація вказує на можливу підготовку Кремлем будь-якої інформаційної операції або акції з повернення в Україну експрезидента Януковича або публікації найближчим часом звернення від його імені до українського народу.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти