Янукович-втікач звернувся до Зеленського - пропонує здаватися

8 березня 2022, 09:39
Текст звернення Януковича виклало і поширює російське пропагандистське агентство "РИА Новости".
Янукович
Віктор Янукович / УНІАН

Президент-втікач Віктор Янукович звернувся до керівника держави Володимира Зеленського із закликом "за всяку ціну зупинити кровопролиття".

"Хочу по-президентськи і навіть трохи по-батьківськи відозвати до Володимира Зеленського. Я добре розумію, що у вас багато "порадників", але особисто ви зобов'язані за всяку ціну зупинити кровопролиття і досягти мирної угоди. Цього від вас чекають в Україні, Донбасі та Росії. Вам будуть вдячні український народ і Ваші партнери на Заході", ‒ нібито написав Янукович. І цей текст розповсюдили російські пропагандистські ЗМІ.

читайте такожЯнукович просить Лукашенка атакувати Україну: деталі приїзду "легітимного" до Мінська

відео дня

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що президент-втікач Віктор Янукович раніше неодноразово прилітав і залишав Мінськ.

За даними української розвідки, Кремль готує його до спецоперації. За одним зі сценаріїв, його спробують оголосити "президентом України" прямо в Мінську.

Отримана інформація вказує на можливу підготовку Кремлем будь-якої інформаційної операції або акції з повернення в Україну експрезидента Януковича або публікації найближчим часом звернення від Його Імені до українського народу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти