Окупанти відійшли назад: ЗСУ завдали неймовірної шкоди військам Путіна

12 лютого 2023, 13:28
На Кремінському напрямку ворог зазнав суттєвих втрат так, що навіть "трохи дав відпочити нашим захисникам".
Українські військові, ЗСУ, Сергій Гайдай
Українські військові, ЗСУ, Сергій Гайдай / 93-тя ОМБр Холодний Яр, Офіс президента України

Окупанти кілька днів активно вели атаки на Кремінському напрямку. Однак зазнали суттєвих втрат і відійшли.

Як повідомляє глава Луганської ОВА Сергій Гайдай, ситуація в Луганській області складна, але повністю контролюється Силами оборони.

"Кілька днів тому було дуже багато потужних атак. Основні зусилля були кинуті на Кремінському напрямку. Ворог не дає спокою і в напрямку Білогорівки, там постійні обстріли з танків, важкої артилерії та авіації", - розповів Гайдай.

Втім, як зазначив очільник ОВА, на Кремінському напрямку ворог зазнав суттєвих втрат так, що навіть "трохи дав відпочити нашим захисникам".

"Вони (окупанти - ред.) відтягнулися, адже їм потрібно було поповнити свої підрозділи, оскільки були досить розбиті. Намагалися йти навіть колоною техніки, але після хорошої відповіді від наших захисників вони так само відійшли назад", - повідомив Гайдай.

Сергій Гайдай

Війна Росії проти України

Нещодавно міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив, що Україна поверне всі свої території, включаючи Крим і Донбас. За його словами, частина територій буде повернута військовим шляхом, а частина – дипломатичним. Водночас Кулеба зазначив, що зараз занадто рано робити будь-які прогнози щодо того, які тимчасово окуповані регіони будуть повернуті завдяки злагодженим діям ЗСУ, а які – за столом переговорів.

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк прогнозує, що війна в Україні закінчиться цього року. За його словами, про це свідчить "математика війни" і чіткі аналізи розвідки. Подоляк підкреслив, що у влади є дуже ефективна аналітична структура.

Військовий експерт, полковник запасу СБУ Михайло Притула прогнозує, що війна Росії проти України завершиться у березні 2023 року. За його словами, поріг міцності РФ нижче, ніж був в СРСР. Експерт підкреслив, що Росія зараз не така сильна, адже не має великих статків і втратила в Україні набагато більше військ, ніж СРСР в Афганістані.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти