Окупанти "анонсують" хімічну атаку по Одеській області

28 червня 2022, 23:19
Міноборони Росії заявляє, що Україна нібито готує провокації для звинувачення Збройних сил РФ у застосуванні хімічної зброї проти цивільних людей.
російські військові, окупанти
Окупанти "анонсують" хімічну атаку по Одеській області/ Reuters, Радіо Свобода

Окупанти "анонсували" потужну хіматаку по Одеській області, і, швидше за все, планують звинуватити в цьому українських військових, йдеться в заяві Міністерства оборони Росії.

Так, Міноборони Росії заявляє, що Україна нібито готує провокації для звинувачення Збройних сил РФ у застосуванні хімічної зброї проти цивільних людей.

У Міністерстві заявляють, що для цього в санаторій Міністерства охорони здоров'я України "Приморський" (Курортне, Одеська область) 18 червня приїхали співробітники СБУ. Вони нібито "опрацьовували з керівництвом установи питання прийому, розміщення та надання медичної допомоги постраждалим від ураження хімічними (отруйними) речовинами".

Також мністерство "попереджає" Захід, ООН, Червоний Хрест і організацію із заборони хімічної зброї, що повідомлення про подібні "провокації" широко поширяться в західних ЗМІ і на різних інтернет-ресурсах.

Дивіться новини Одеси онлайн:

Нагадаємо, пізно ввечері 26 червня окупанти завдали по Одеській області ракетний удар із застосуванням літаків стратегічної авіації Ту-22М.

У результаті попадання в житловий квартал мирного селища сталося руйнування і загоряння декількох житлових будинків і господарських будівель на орієнтовній площі 500 м кв.

Як повідомляв Главред, вранці в неділю, 26 червня, РФ завдала ракетний удар по Києву. Одна з ракет потрапила в багатоповерхівку в Шевченківському районі столиці. В результаті попадання ракети в житловий будинок постраждали шестеро людей.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти