"Дуже всерйоз і ретельно планували": Буданов розповів, як Кремль готував замахи на Зеленського

1 вересня 2023, 11:51
638
Кілька разів всерйоз російські агресори готували певні операції з ліквідації президента Зеленського, сказав генерал Буданов.
Буданов, Зе, Кремль
Буданов, Зе, Кремль / колаж Главред, фото УНІАН

У столиці країни-агресора РФ представники режиму диктатора Путіна кілька разів "готували певні операції" щодо ліквідації президента України Володимира Зеленського. Про це керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов заявив в інтерв'ю Наталії Мосейчук.

"Давайте так, кілька разів всерйоз вони готували певні операції. Дуже всерйоз і ретельно планували підготовчі заходи. Зрештою, ви бачите, що українські служби працюють досить ефективно, оскільки цього не сталося", — підкреслив Буданов.

Замахи на президента Зеленського

З початку повномасштабної війни Росії проти України на президента Володимира Зеленського було скоєно більше десятка замахів. Про це сказав радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

відео дня

"Наші іноземні партнери говорять про дві-три спроби. Я вважаю, що таких спроб було більше десятка. Тому що постійно у нас є оперативна інформація, що є якісь ДРГ, які хочуть зайти в урядовий квартал і так далі", - заявив Подоляк.

Раніше радник Міністра оборони України Маркіян Лубківський заявляв, що бойовики російської приватної військової компанії Вагнера планували замах на президента України Володимира Зеленського і голову українського уряду Дениса Шмигаля. Дану інформацію підтвердили розвідники і спецназ, який відповідає за охорону глави держави.

"Вони хотіли вбити керівництво України: нашого президента і прем'єр-міністра. Це було метою, деяких з них безуспішно відправили в Україну", - повідомив Лубківський, додавши, що всі докази відносної змови будуть представлені Міжнародному суду.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти