Не можуть поділити "владу": на Херсонщині окупанти влаштували криваві розбірки

18 червня 2022, 16:06
Російські окупанти намагаються поділити території в Херсонській області, на яких будуть панувати.
Російські військові в Маріуполі 24.02.2022
Окупанти влаштували криваві розбірки під час поділу "влади" / Reuters

У Херсонській області російські окупанти влаштували розбірки зі стріляниною. Вони всіляко намагаються розподілити території і "владу" між собою, а якщо не виходить домовиться мирно, то влаштовують перестрілки. Про це розповів речник оперативного командування "Південь" Владислав Назаров.

Через бойові дії в деяких населених пунктах немає води, електрики, газу і ліків. Критична ситуація у Високопільській, Великоолександрівській, Нововоронцовській громадах.

"Самі ж окупанти постійно б'ються між собою за розподіл територій і влади. Місцеві навіть фіксують перестрілки між різнонаціональними підрозділами окупантів. А також горе-воїни вишукують способи залишити позиції і піти додому", - сказав Владислав Назаров.

відео дня

Місцеві колаборанти поширюють фейкові заяви про двовалютну зону, можливість оформити російське громадянство новонародженим, навчання за російськими програмами, а також про будівництво кораблів і відновлення роботи залізниці в напрямку Криму.

читайте такожПотужний вибух у центрі окупованого Донецька: над містом піднімається стовп чорного диму

Нагадаємо, в суботу, 18 червня, в окупованому росіянами Херсоні прогримів потужний вибух. Вибуховий пристрій був прикріплений до дерева, а сам удар припав на автомобіль.

Військові РФ заявили про теракт українських партизанів. Тим часом колишній Позаштатний агент НАБУ Євген Шевченко заявив, що в Херсоні ліквідували начальника виправної колонії №90 Євгена Соболєва, який перейшов на бік окупантів.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти