На Таврійському напрямку ЗСУ "перемололи" сотню окупантів та склади боєприпасів

5 вересня 2023, 14:59
250
За добу Сили оборони таврійського напрямку виконали 1218 вогневих завдань по окупантам.
На Таврійському напрямку ЗСУ 'перемололи' сотню окупантів та склади боєприпасів
ЗСУ атакують окупантів на Таврійському напрямку / колаж: Главред, фото: 33-та окрема механізована бригада, 35-та ОБрМП

Командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський повідомив про роботу Сил оборони на Таврійському напрямку.

Як повідомив Тарнавський у своєму Telegram-каналі, що загалом, впродовж минулої доби ворог 13 разів атакував позиції ЗСУ та здійснив 788 обстрілів, завдав 1 ракетного та 24 авіаударів.

Відомо, що за добу артилерійські підрозділи Сил оборони таврійського напрямку протягом доби виконали 1218 вогневих завдань.

відео дня

"За останню добу втрати ворога склали 172 особи (безповоротні - 63, поранені - 106, полон - 3). Знищено 20 одиниць військової техніки противника. Зокрема, 2 танки, 2 ББМ, 7 артилерійські системи та міномети, 2 БпЛА, 5 одиниць автомобільної техніки та 2 одиниці спеціальної техніки", - розкрив про успіхи ЗСУ Тарнавський.

Також було знищено 3 склади боєприпасів та 1 пункт управління російських окупантів.

Контрнаступ армії України: ситуація на фронті

Нагадаємо, що ЗСУ домоглися тактичного успіху на Запоріжжі та просунулася за "зуби дракона". Українські сили просунулися до позицій, які знаходяться на схід від протитанкових ровів РФ, що є частиною тришарової оборони на захід від Вербового.

Полковник ЗСУ розповів, що росіяни можуть мати в Україні розгалужену мережу підземних тунелів. Друга лінія російської оборони містить розгалужену мережу підземних тунелів, оскільки у солдатів РФ було більше ніж рік, аби окопатися, вважає Олександр Штупун.

Розвідники ЗСУ розкрили, як пішли із засідки під Бахмутом. Група українських військових при цьому потрапила в засідку. Довелося застосовувати всі знання і кмітливість, щоб піти цілими.

Більше військових новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти