Згвалтували і викинули на дорогу: як покарали дівчинку, яка залишила подругу вмирати

5 липня 2021, 19:35
15-річний ґвалтівник шантажем змусив друзів позбутися тіла.
Згвалтували і викинули на дорогу: як покарали дівчинку, яка залишила подругу вмирати
Дівчинка могла вижити , але друзі вчинили інакше / скріншот

У Полтавській області Комсомольський міський суд обрав запобіжний захід подрузі померлої після зґвалтування у с. Бреусівка 16-річній учениці ліцею.

Судове засідання, під час якого обирався запобіжний захід 17-річній Наталії, відбулося 5 липня в Горішніх Плавнях.

Як повідомляє прессекретар суду Людмила Бородай, підозрювану відправили під цілодобовий домашній арешт строком на місяць, пише Обозреватель.

25 червня Наталії пред'явили підозру в ненаданні допомоги подрузі, коли та перебувала в небезпечному для життя стані, а в результаті померла.

16-річна Марія Бондаренко відпочивала разом з подругою Наталією, її хлопцем Станіславом (20 років), його молодшим братом Артемом і його другом Владиславом (обом по 15 років). Компанія зібралася в будинку подруги Марії.

Всі випивали, а потім Марію зґвалтував, за даними слідства, 15-річний Владислав. Коли вранці друзі дівчини виявили її в машині мертвою, то вивезли тіло за межі села і викинули на узбіччя.

За попередніми даними, 16-річна Марія Бондаренко померла в результаті алкогольного отруєння, набряку головного мозку і токсичної енцефалопатії.

Як кажуть у правоохоронних органах, у дівчини був шанс вижити, якби їй вчасно надали допомогу, а не залишили вмирати в автомобілі.

Підозрюваний у зґвалтуванні перебуває під вартою, як і його старший товариш, який нібито підмовляв підлітка зґвалтувати дівчину.

За інформацією слідства, 15-річний ґвалтівник шантажем змусив друзів позбутися тіла.

читайте такожКинуту біля дороги на Полтавщині 16-річну дівчину ґвалтували після смерті-криміналіст

Як раніше повідомляв Главред, в березні Україну потрясла історія про зґвалтування і вбивство 7-річної мешканки села Щасливе Херсонської області Маші Борисової.

Дівчинка зникла 7 березня в Щасливому. 11 березня її знайшли мертвою у в сільськогосподарському приміщенні одного з домоволодінь. На тілі знайшли ознаки насильницької смерті. Дівчинку зґвалтували.

14 березня стало відомо, що поліція затримала підозрюваного у вбивстві Маші Борисової. Ним виявився 62-річний чоловік - друг батька дівчинки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти