З 300 вижили всього 60: ЗСУ розгромили батальйон окупантів, який тільки перекинули в Україну

22 квітня 2022, 08:00
Вижили російські солдати "пропали безвісти".
російські військові в Київській області
ЗСУ розгромили батальйон окупантів, яких тільки перекинули в Україну / Reuters

Південносахалінська 39-та окрема мотострілецька бригада втратила цілий батальйон лише через кілька днів після того, як перетнула кордон України.

З 300 окупантів вижили всього близько 60, та й ті незабаром "пропали безвісти", повідомив журналіст Роман Цимбалюк в Facebook.

За його словами, в даному підрозділі не залишилося офіцерів, тому взяти командування над окупантами, що залишилися, довелося сержанту Олексію Бурику.

відео дня

"В інших підрозділах 39 омсбр ситуація не набагато краща, повністю знищено артилерійську батарею з 2С5 "Гіацинт-С" і реактивну артилерійську батарею з БМ-21" Град" (командир батареї Микола Нікітін важко поранений)", – розповів Цимбалюк.

читайте такожДва постріли-два вертольоти: ЗСУ знищили Російські Ка-52 і Мі-8Раніше повідомлялося про те, що ЗСУ, попри чисельну і технічну перевагу російських окупантів, в середньому за добу завдає Росії набагато більше втрат, чим російська армія зазнала за всі вісім років боїв у межах Сирії. Про це говорить аналіз, який провели співробітники авторитетного британського видання The Economist.

Також ми писали, що Збройні Сили України знищили російських окупантів, які приїхали з Чечні вбивати українців. Українські захисники знищили взвод солдатів РФ разом з їх технікою.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти