Партизани ліквідували вже сотню окупантів у Мелітополі - мер міста

22 квітня 2022, 07:41оновлено 22 квітня 2022, 10:23
До слова, раніше українські розвідники повідомляли про те, що рух опору Мелітополя цілком конкретно ліквідував як мінімум сім десятків окупантів.
Партизани, Мелітополь
Партизани ліквідували вже сотню окупантів у Мелітополі-мер міста / колаж ua.depositphotos.com і УНІАН

З початком окупації жителі Мелітополя показали ворогові мирний опір, але потім, у відповідь на терористичні дії росіян, розпочали партизанський рух. Про це розповів мер Мелітополя Іван Федоров в ефірі національного телемарафону.

"За даними розвідки, підтверджено знищення 100 окупантів. Окупанти намагаються знайти хоч когось, але не можуть, адже проти них весь Мелітополь", ‒ заявив Федоров.

На тілах убитих окупантів виявляли ножові та вогнепальні поранення. Росіяни намагаються всіляко приховати цей акт опору.

читайте такожВ окупованому Мелітополі розстріляли авто з буквою Z: загарбники шукають "нацистського снайпера"

Нагадаємо, раніше Сили спеціальних операцій Збройних сил України здійснюють рейди в тилові райони російських окупаційних військ.

Як пише військовий аналітик Том Купер, спецназ ЗСУ здійснює вилазки в тил ворога в районі захопленого РФ Мелітополя Запорізької області.

Аналітик пояснив, що українські сили спецоперації здійснюють рейди в тилові райони РФ, влаштовуючи засідки на колони постачання 58-ї загальновійськової армії. Такі заходи фіксуються аж до окупованого Мелітополя і на відстані до 30 км від Маріуполя.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти