ЗСУ щодоби завдає РФ втрат більше, ніж окупанти отримали за 8 років у Сирії - The Economist

17 квітня 2022, 18:02оновлено 21 квітня 2022, 12:38
Експерти відзначають, що протитанкова зброя, яка є в розпорядженні ЗСУ, виявилася серйозною перешкодою для просування Росії на Півночі і Сході.
Російська техніка
Знищена російська техніка / УНІАН

ЗСУ, незважаючи на чисельну і технічну перевагу російських окупантів, в середньому за добу завдає Росії набагато більше втрат, чим російська армія зазнала за всі вісім років боїв у межах Сирії. Саме про це говорить аналіз, який провели співробітники авторитетного британського видання The Economist.

"Комусь це може здатися дивним. На папері військовий бюджет України менший, ніж у міста-держави Сінгапуру", - зазначає він.

На такий матеріал оперативно прореагував керівник офісу президента України Андрій Єрмак.

відео дня

"Ми на своїй землі і маємо професійну армію, яка знищує ворога щодня. І так буде до нашої перемоги", - підкреслив чиновник.

ЗСУ щодоби завдає РФ втрат більше, ніж окупанти отримали за 8 років у Сирії - The Economist

читайте такожЗСУ на Сході знищили величезну колону окупантів: армія Путіна несе втрати

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що радник очільника Офісу президента Олексій Арестович заявив, що втрати української армії на війні з Росією приблизно в 10 разів менше, ніж у окупантів. Про це він сказав в інтерв'ю російському правозахиснику Марку Фейгіну ввечері 16 квітня.

"Ми точно знаємо наші втрати до кожної людини. Ми їх скажемо потім. Зараз президент озвучив приблизну цифру. Вона набагато менше російських втрат. Приблизно в 8-10 разів менше", – сказав радник глави ОП.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти