"Гравцям важливий результат": політтехнолог анонсував ключові події на фронті восени

14 липня 2023, 19:33оновлено 14 липня 2023, 20:19
518
Російський політтехнолог Марат Гельман переконаний, що свою роль має зіграти західна зброя, передана Україні.
Марат Гельман, ВСУ
Восени на фронті будуть ключові події / Колаж: Главред, фото: 14 ОМБр Романа Великого, Facebook / Марат Гельман

На українському фронті вже цієї осені можуть відбутися деякі ключові події. Про це в інтерв'ю Главреду розповів російський політтехнолог, публіцист Марат Гельман.

Він переконаний, що це може бути пов'язано з поставками в Україну західної зброї.

"Останнім часом були докладені великі зусилля, пов'язані з поставками озброєнь Україні. Очевидно, що всім гравцям важливий результат. Зброя повинна зіграти свою роль. Після цього почнуться вже інші процеси", - сказав Гельман.

Дивіться інтерв'ю Марата Гельмана для Главреда:

Хто такий Марат Гельман

Марат Гельман-російський політтехнолог, публіцист, галерист, колекціонер і арт-менеджер. Колишній директор Пермського музей сучасного мистецтва PERMM. У період з червня 2002 по лютий 2004 року був заступником генерального директора Першого каналу. Один з творців Фонду ефективної політики.

Керівник європейського культурного центру Чорногорії.

Контрнаступ ЗСУ

Нагадаємо, раніше Макрон зважився підтримати контрнаступ і анонсував потужну зброю для ЗСУ. Франція вирішила поставити Україні нові ракети дальнього радіусу дії.

"Ми вирішили поставити Україні нові ракети дальнього радіусу дії. Я думаю, що для нас сьогодні важливо послати сигнал про підтримку України, Про єдність НАТО", — сказав Макрон.

Також стало відомо про те, що ЗСУ шукають слабкі місця росіян. У Пентагоні заявили, що поки рано робити висновки про контрнаступ ЗСУ, бо зараз почалася Середня фаза контрнаступу.

Радник Маріупольського градоначальника Петро Андрющенко розповів, що захисники Маріуполя можуть взяти участь у контрнаступі. Герої оборони Азовсталі невипадково повернулися додому саме в момент контрнаступальної операції ЗСУ, вважає Андрющенко.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти