Їжте круасани і ходіть в кафе: боєць ЗСУ звернувся до українців зі зворушливою промовою

4 липня 2022, 14:37
Як каже боєць Павло Вишебаба, головне завдання всіх українців зараз - бути максимально ефективними на своєму місці і старатися не впадати в зневіру.
ВСУ, кава
Боєць ЗСУ Павло Вишебаба звернувся до українців зі зворушливою промовою / instagram.com/vyshebaba / і ktkrzakusan / Flickr

Українцям анітрохи не варто соромитися ні своїх походів в тилу в кафе, ні зустрічей з друзями. Про це заявив боєць ЗСУ та відомий громадський діяч Павло Вишебаба, повідомляє "24 канал".

"Ми прекрасно розуміємо, що всі не можуть бути на фронті. У нас зараз одна людина на фронті, а дев'ять – в тилу. Будь ласка, працюйте, їжте круасани в кафе, живіть повним життям. Насолоджуйтесь цими хвилинами. Можливо, буде ротація, і ми поїдемо і теж з'їмо свої круасани", – підкреслив він.

Вишебаба також зазначив, що головне завдання всіх українців зараз ‒ бути максимально ефективними на своєму місці. А людина, яка знаходиться в пригніченому стані, таким бути не може в принципі.

"Тому ми зобов'язані піднімати свій бойовий дух і бути постійно в настрої, працювати і допомагати фронту заради тих, хто вже загинув і зараз працює на перемогу. Якщо для цього вам потрібно піти в кафе і з'їсти круасан ‒ їжте на здоров'я", – підсумував військовослужбовець.

читайте такожМілла Йовович звернулася до українців зі словами підтримки:"Ми бачимо вас, ми молимося за вас"

    Нагадаємо, раніше офіцер 95-ї окремої десантно-штурмової бригади Юрій Кочевенко говорив, що українці повинні поставити жирну крапку у війні з Росією, закінчивши її перемогою над окупантами - для того, щоб наступні покоління не отримали війну "у спадок", а жили в мирі та безпеці у вільній країні.

    "І виходить, що ми передали її у спадок вже наступному поколінню. І ось ця думка не дає мені спокою. Я не хочу, щоб ми це передавали у спадок ще далі. Я не хочу, щоб мої діти повинні закінчувати те, що я не закінчив. Те, що ми все не закінчили", - зазначив офіцер.

    Український письменник, кандидат історичних наук і молодший сержант ЗСУ Назар Розлуцький звернувся до країн Заходу із закликом не пропонувати українцям здатися Росії, а допомагати невпинно зброєю, грошима або санкціями.

    "Нам не потрібні пропозиції здатися. Якщо ви не готові воювати разом з нами проти оскаженілого ворога, то допоможіть нам зброєю, грошима, санкціями. Нам потрібно дуже багато всього, щоб перемогти Росію і, таким чином, різко знизити рівень глобальної кризи. Але в нас є головним мотивом", - написав боєць.

    Інші новини:

    Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

    Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

    Реклама

    Останні новини

    Реклама
    Реклама
    Реклама
    Ми використовуемо cookies
    Прийняти