Великі втрати серед солдатів: у Британії розповіли про головну проблему окупантів в Україні

11 липня 2022, 09:47
Міністерство оборони Великої Британії вустами своїх офіцерів розповіло про найбільшу проблему Росії з особовим складом у війні проти України.
техніка окупантів, окупанти
У Британії розповіли про головну проблему окупантів в Україні / Максим Козицький

Виснаження особового складу російських окупаційних військ через відсутність регулярних перерв від участі в боях - головна проблема РФ у війні проти України. Про це повідомляють співробітники в Twitter Міноборони Великобританії.

Повідомляється, що є дані про те, що дружини військових 36-ї загальновійськової армії Східного військового округу (ВВО) закидають місцеве начальство із закликом повернути їх чоловіків додому з війни в Україні.

"Одна жінка заявила, що особовий склад 5-ї окремої гвардійської танкової бригади "психічно і фізично виснажений", оскільки перебуває на дійсній бойовій службі з 24 лютого 2022 року", — йдеться в тексті.

Британські офіцери зазначили, що брак регулярних планових перерв у окупантів після участі в інтенсивних боях ЗСУ, ймовірно, одна з найбільш руйнівних проблем з особовим складом, які найбільше шкодять росіянами і які в тамтешньому Міноборони намагаються виправити.

читайте такожАрмія РФ захопить Луганщину найближчими днями, потім націлиться на Сіверськ - ISW

Нагадаємо, аналітики Американського Інституту вивчення війни (ISW) повідомляли, що російські окупанти в Луганській області працюють над відновленням своєї боєздатності. Вони нарощують сили, щоб відновити наступ.

"Коли російське військове командування вирішить, що достатньо підготувався до відновлення більшої наступальної операції, воно, швидше за все, продовжить масштабне просування з великою кількістю військ і більшою завзятістю, ніж зараз", – йдеться в повідомленні.

До того повідомлялося, що в міста Кремінна Луганської області російські військові розстрілюють мирних жителів посеред вулиці. У пошуках проукраїнських людей їм допомагають місцеві колаборанти.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти