Велика битва за Донбас вже де-факто почалася - МВС

10 квітня 2022, 04:01
Переважно в Рубіжному і Попасній в Луганській області весь час ведуться бої.
Маріуполь, війна
Маріуполь / Reuters

У Міністерстві внутрішніх справ заявили, що "велика битва за Донбас" вже почалося, адже там протягом тривалого часу активно йдуть бої.

Як сказав радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко, переважно в Рубіжному і Попасній в Луганській області весь час ведуться бої.

За його словами, велика кількість техніки і живої сили РФ рухається по всьому Донбасу.

Денисенко каже, що на Донецькому напрямку і з Харківщини росіяни роблять спроби вийти в бік Слов'янська і Краматорська. Також тривають запеклі бої за Маріуполь.

"Тобто ця велика битва де-факто вже почалася і триває. Тому ключове питання, коли битва почнеться - у мене даних немає, тому що вона вже триває", - підкреслив Денисенко, передає 24 канал.

читайте такожОкупаційні війська Росії готують великий наступ на Донбас-глава Донецької ОВА

Війна Росії проти України

У Міністерстві оборони заявили, що Росія продовжує перегрупування військ. Окупанти готують новий наступ на територію України. Вони мають намір захопити всі регіони Донбасу. У відомстві допустили, що загарбники спробують взяти і Харків, однак вони можуть не мати у своєму розпорядженні таким ресурсом.

У Міноборони також стверджують, що РФ змінила план наступу на Україну. Ворожі військові підрозділи не очікували такої чіткої та організованої оборони з боку українських військ. Москва вивчає свої помилки і має намір піти в атаку.

Генерал США Майкл Міллі вважає, що війна Росії проти України буде тривалою і виснажливою. Як Москва, так і Київ, відступати не збираються. Перемогою України може стати відновлення територіальної цілісності країни в межах 1991 року.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти