Західна важка артилерія масово пішла до України - Арестович

22 квітня 2022, 12:03
Олексій Арестович каже, що окупанти прекрасно розуміють ситуацію, що склалася ‒ так само як і те, що вони не зможуть зупинити прорив українських військ.
Арестович, артилерія
Арестович пояснив, як і чому Західна важка артилерія масово пішла в Україну / Колаж Фото УНІАН / Вікімедіа

Влада України почала у великих кількостях отримувати важку зброю від країн Заходу - зокрема, мова йде про далекобійну артилерію і снаряди до таких установок. Про це радник голови Офісу президента України Олексій Арестович 21 квітня повідомив в ефірі програми "Фейгін Live" на YouTube.

За його словами, Західна важка артилерія йде в Україну в масовому порядку. Українці будуть накопичувати це озброєння - якщо Росія вирішить піти на позиційну війну. А цим, у свою чергу, буде дуже незадоволений російський диктатор Володимир Путін.


читайте такожУ Маріуполі важка ситуація: Арестович озвучив шість кроків для деблокади

Нагадаємо, раніше колега Арестовича, інший радник керівника офісу президента Михайло Подоляк сказав, що російські окупанти в даний момент розглядають Донбас в якості головного напрямку свого наступу.

Тим не менш серйозні бойові зіткнення очікуються не тільки на Донбасі, але і в Харкові, а також на харківському напрямку.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти