1+1 media анонсує міжнародну онлайн-конференцію з медіаграмотності: реєстрацію відкрито

23 травня 2024, 13:10
55
Міжнародна онлайн-конференція з медіаграмотності
Міжнародна онлайн-конференція з медіаграмотності / 1+1

1+1 media спільно зі Smart Angel анонсує новий освітній проєкт — Міжнародну онлайн-конференцію з медіаграмотності, яка відбудеться 6 червня о 18:00 (17:00 CET — за центральноєвропейським часом). Захід буде насичений знаннями з протидії фейкам і дезінформації, захисту особистих даних і порадами з безпеки в інтернеті. Проєкт реалізується спільно з БО "Смарт Ангел" і за фінансової підтримки Європейського Союзу.

"Нині кожному і кожній, незалежно від країни проживання, вкрай важливо мати хоча б базові навички з медіаграмотності, адже ми всі існуємо в умовах тотальної невизначеності, інформаційних воєн, численних зовнішніх і внутрішніх загроз. Тому конференція, яку ми організовуємо, буде корисною громадянам в усьому світі, які прагнуть посилити свою безпеку в інформаційному полі. Завдяки потужному досвіду фахівців з медіаграмотності, ми впевнені, що такі заходи можуть допомогти протистояти інформаційній загрозі та вберегтися від ворожих операцій впливу", — прокоментувала директорка зі стратегічного маркетингу 1+1 media Ольга Захарова.

У форматі попередньо записаних виступів учасники зможуть безоплатно переглянути доповіді лекторів і дізнатися більше про протидію фейкам, вплив пропаганди на суспільство, а також безпеку в інтернеті в умовах повномасштабної війни. Серед розглянутих тем: цифрова грамотність в умовах повномасштабної війни, психологічний вплив пропаганди, медіаграмотність для людей старшого віку та багато іншого, не менш цікавого і корисного матеріалу. Виступи будуть доступні українською, англійською, італійською, німецькою й французькою мовами.

відео дня

Спікерами проєкту стали українські тач міжнародні експерти з медіаграмотності, політичних технологій, історії тощо. Серед них, зокрема:

1. Акім Галімов, продюсер 1+1 media, засновник проєкту "Реальна історія";

2. Антон Шеховцов, професор Віденського університету, експерт Center for Democratic Integrity та дослідник Research Center for the History of Transformation дослідження російського впливу та праворадикальних рухів;

3. Валерія Іонан, заступниця Міністра цифрової трансформації України з питань європейської інтеграції;

4. Вікторія Мерлич, керівниця відділу проєктного менеджменту Центру стратегічних комунікацій;

5. Габріеле Косентіно, професор кафедри журналістики та масової комунікації Американського університету в Каїрі;

6. Ігор Соловей, керівник Центру стратегічних комунікацій;

7. Карі Ківінен, керівник освітнього відділу Faktabaari;

8. Лідія Смола, докторка політичних наук, професорка, дослідниця інформаційних війн;

9. Ольга Пасіцельська, дослідниця Центру медіастудій і журналістики Університету м. Гронінгена, Нідерланди,

10. Тарас Шевченко, заступник Міністра культури та інформаційної політики України.

Освітній проєкт надасть учасникам практичні навички медійної та інформаційної грамотності, які мають стати частиною їхнього життя в умовах повномасштабної війни, а також пояснить, як орієнтуватися в інформації довкола та розпізнавати дезінформацію та пропаганду.

Отримати детальну інформацію та зареєструватися на Міжнародну онлайн-конференцію з медіаграмотності можна на сайті за цим посиланням.

Цей матеріал підготовлено в рамках "Всеохопної інформаційно-просвітницької кампанії з протидії дезінформації", що впроваджується 1+1 Media та Smart Angel у співпраці з експертними організаціями за фінансової підтримки Європейського Союзу. Його зміст є виключною відповідальністю редакції програми й не обов'язково відображає позицію ЄС.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти