StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Моторошний збіг: Меттью Перрі "передбачив" свою смерть останнім фото в житті

29 жовтня 2023, 13:37
1317
"Чендлер Бінг" зіграв свій останній жарт.
Помер Меттью Перрі
Помер Меттью Перрі - на останньому фото актора виявлено дивний збіг / колаж: Главред, фото: instagram.com/mattyperry4, ua.depositphotos.com

Американсько-канадський актор Меттью Перрі був знайдений мертвим у своєму будинку в Лос-Анджелесі. Тіло легендарного "Чендлера Бінга", одного з провідних персонажів культового серіалу "Друзі" було виявлено в джакузі його асистентом без ознак життя.

Поліція і швидка допомога, які приїхали за викликом помічника Перрі, лише констатували смерть актора, повідомляє TMZ. Причина смерті з'ясовується, проте версії про передозування забороненими речовинами та насильницьку смерть слідчі попередньо виключили.

Близькі Перрі та його багатомільйонна армія фанатів знаходиться в жалобі. Під його фотографіями на сторінці актора в Instagram вони тисячами залишають коментарі про те, як сильно талант Меттью вплинув на їхнє життя, та з побажаннями спочивати з миром.

відео дня

Останнє фото, яке опублікував артист, тепер стало зловісним передвісником його раптової кончини. Перрі виклав знімок, на якому він відпочиває в джакузі - в тому самому, в якому виявлять його бездиханне тіло менше тижня по тому.

"О, тепла вода, що вирує навколо, змушує вас почувати себе добре? Я Меттман", - написав тоді Меттью Перрі.

останнє фото Меттью Перрі
Помер Меттью Перрі - на останньому фото актора виявлено дивний збіг / instagram.com/mattyperry4

Раніше в бою на запорізькому напрямку загинув український музикант Андрій Чепіль. Талановитому артисту було всього 29 років. Він також брав участь у боях під Ізюмом та Куп'янськом.

Також стало відомо про смерть Народної артистки, душі української пісні, Ніни Митрофанівни Матвієнко. Вона не дожила два дні до свого 76-річчя.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти