StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Помер актор Меттью Перрі, зірка серіалу "Друзі"

29 жовтня 2023, 07:11
959
Актора знайшли в його будинку в джакузі. Повідомляється, що слідів наркотиків на місці смерті не виявили.
Помер актор Меттью Перрі, зірка серіалу 'Друзі'
Меттью Перрі знайшли в джакузі. Колаж Главред, фото Instagram / mettyperry4, скріншот відео

Зірка серіалу "Друзі" Меттью Перрі був знайдений мертвий у суботу у ванні-джакузі свого будинку в Лос-Анджелесі, повідомили джерела в правоохоронних органах. Йому було 54.

За інформацією Los Angeles Times, джерела, які говорили на умовах анонімності, оскільки розслідування триває, не назвали причину смерті і повідомили, що на місці смерті зірки не знайшли наркотиків і слідів насильницької смерті.

"Ми спустошені смертю нашого дорогого друга Метью Перрі", - заявила телевізійна група Warner Bros., яка продюсувала "Друзів". "Метью був неймовірно обдарованим актором і невід'ємною частиною Сім'ї Warner Bros. Television Group. Вплив його комедійного генія відчувався у всьому світі, і його спадщина буде жити в серцях багатьох людей. Це несамовитий день, і ми посилаємо свою любов його родині, його близьким і всім його відданим шанувальникам".

відео дня

"Ми неймовірно засмучені занадто швидкою кончиною Меттью Перрі", - заявила компанія NBC, яка транслювала серіал всі 10 сезонів. "Він приніс стільки радості сотням мільйонів людей по всьому світу завдяки своїй ідеальній комедійній грі і дотепності. Його спадщина буде жити в незліченних поколіннях".

Перрі найбільш відомий своєю роллю Чендлера Бінга в популярному ситкомі 90-х, який тривав 10 сезонів... і з ним у всіх 234 епізодах. Його персонаж був улюбленцем фанатів, як і його виступ, манери та лінії якого згодом були відтворені та підроблені фанатами по всьому світу.

Хоча "Друзі" були його найбільшою заявкою на славу... Перрі протягом багатьох років грав у незліченній кількості інших телевізійних шоу, таких як "Хлопчики будуть хлопчиками", "Біль зростання", "Срібні ложки", "Чарльз". "Головний", "Сідней", "Беверлі-Хіллз, 90210", "Будинок вільний", "Еллі Макбіл", "Західне крило", "Клініка", "Студія 60 на Сансет-Стріп", "Продовжуй", "Дивна парочка " і багато іншого.

Раніше в бою на запорізькому напрямку загинув український музикант Андрій Чепіль. Талановитому артисту було всього 29 років. Він також брав участь у боях під Ізюмом та Куп'янськом.

Також стало відомо про смерть Народної артистки, душі української пісні, Ніни Митрофанівни Матвієнко. Вона не дожила два дні до свого 76-річчя.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти