StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Видавило все: спекотна Кардаш'ян влізла в бікіні на два розміри менше

16 квітня 2024, 15:14
Кім Кардаш'ян може похизуватися прекрасною фігурою і має всі ресурси для просування власного бренду.
Кім Кардаш'ян
Кім Кардаш'ян радує своїх шанувальників свіжими знімками/ колаж: Главред, фото: instagram.com/kimkardashian

Світська левиця і бізнесвумен Кім Кардаш'ян показала трохи тіла.

Зірка реаліті-шоу поділилася серією нових знімків зі своєї майбутньої колекції купальників, в якій представлено безліч дизайнів зі зміїними принтами, а також яскраві кольори.

На одній зі світлин, які 43-річна Кардаш'ян опублікувала на своїй сторінці в Instagram, зірка позувала в ледь помітному костюмі-двійці зі зміїної шкіри з відповідною накидкою з довгими рукавами.

відео дня

Вона також одягла яскраво-червоне бікіні та суцільний купальник того ж відтінку, спекотно вигнувшись і дозволивши мокрому волоссю впасти на обличчя.

Згідно з пресрелізом бренду, британському фотографу Ніку Найту було доручено "сфотографувати колекцію в стилі, що нагадує його класичні та авангардні модні кампанії 2000-х років".

Хто така Кім Кардаш'ян

Кім Кардаш'ян - американська зірка реаліті-шоу, актриса, підприємець. Світової популярності набула після виходу популярного реаліті-шоу "Сімейство Кардаш'ян", пише Вікіпедія.

Новини шоу-бізнесу - в Україні та світі

Нагадаємо, раніше Кардаш'ян потрапила в скандал. Зокрема, вона отримала негативну реакцію за те, що виставила "брудну" сумку Hermès Birkin на сімейному сайті перепродажу під назвою Kardashian Kloset.

Раніше також стало відомо про те, що вже майже 20 років світська левиця і бізнесвумен Кім Кардаш'ян страждає на невиліковне аутоімунне захворювання - псоріаз. Над кланом знаменитостей часто жартують через любов до фотошопу, але свою хворобу Кім показує без прикрас.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти