StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Повернення Ґандальфа: сер Ієн Маккеллен здивував заявою

2 вересня 2024, 14:48
281
Сер Ієн Маккеллен не хоче, щоб його замінювали у фільмі "Володар перснів".
Сер Ієн Маккеллен
Сер Ієн Маккеллен не збирається завершувати кар'єру / колаж: Главред, фото: instagram.com/ianmckellen/

Британський актор сер Ієн Маккеллен, заявив, що продовжить свою акторську кар'єру навіть після падіння зі сцени, яке трапилося під час його виступу в Player Kings у лондонському Вест-Енді. Тоді актор зламав зап'ястя і пошкодив один із хребців.

Тепер же стало відомо, що сер Ієн може знову виконати роль Ґандальфа у спін-офі серії за мотивами книг Джона Толкіна "Володар перснів: Полювання на Голлума".

В інтерв'ю для BBC Breakfast Маккеллен зазначив, що зніматиметься доти, доки "ноги, легені та розум працюватимуть". Також він хоче "взяти залишок року у відпустку".

відео дня

Нагадаємо, Маккеллен знаменитий роллю Ґандальфа у "Володарі перснів", а нова частина має вийти 2026 року.

"Ентузіазм щодо "Володаря перснів" не збирається згасати", - зазначав сер Іен в одному з інтерв'ю.

Хто такий сер Ієн Маккеллен?

Сер Іен Мюррей Маккеллен - британський актор. Отримав широке визнання як майстер шекспірівського репертуару, після чого здобув світову славу завдяки участі у великобюджетних міжнародних кінопроєктах (мутант Магнето в серії фільмів "Люди Ікс", чарівник Гендальф у кінотрилогіях "Володар перснів" і "Хоббіт"). BBC стверджує, що ролі МакКеллена забезпечили йому місце серед головних англійських акторів театру і кіно. Будучи одним із провідних акторів британської сцени, Маккеллен зіграв більш ніж у 70 театральних постановках і 60 фільмах.

Останні новини шоу-бізнесу

Раніше зірка "Беверлі хіллз" Торі Спеллінг розповіла про останню розмову з покійною Шеннен Доерті перед смертю актриси після тривалої боротьби з онкологією.

Також рок-легенда на пенсії Оззі Осборн жорстко розкритикував Брітні Спірс за танці. Сім'я співака поспівчувала поп-діві, а сам "Князь темряви" не став пом'якшувати своє роздратування.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти