StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Вже хто б казав: Оззі Осборн жорстко розкритикував Брітні Спірс за танці

19 липня 2024, 01:30
150
На сцені "Князь темряви" ніколи не був чемним хлопчиком, але новий образ Спірс йому здається перебором.
Оззі Осборн, Брітні Спірс
Оззі Осборн розкритикував Брітні Спірс - що сталося / колаж: Главред, фото: instagram.com/ozzyosbourne, ua.depositphotos.com

Після виходу з-під опіки батька і розлучення з третім чоловіком Семом Асгарі американська поп-діва Брітні Спірс намагається жити своє найкраще життя. На жаль, це часом і викликає занепокоєння у фанатів: напівоголені танці та оголені фото в соцмережах, напади гніву та істерики, дивні розповіді та бійки - все це наштовхує багатьох на питання про психологічну спроможність артистки.

Дійшло до того, що на Бріт із критикою накинувся Оззі Осборн - Хрещений батько рок-н-ролу, який у свої найкращі роки не вирізнявся гарною поведінкою, зловживав речовинами і нерідко потрапляв у скандали. Однак нинішня поведінка Спірс допекла навіть йому.

Під час подкасту "The Osbournes" 75-річний рокер обговорив із сім'єю танці Брітні Спірс, на які йому постійно доводиться натикатися в соціальних мережах. Оцінку їм Оззі дав вельми невисоку, зазначає видання Мirror.

відео дня

Так співак назвав напівголий танцювальний контент Брітні огидним, і підкреслив, що йому набридло дивитися ролики старої поп-зірки. Сім'я Осборна була трохи менш категоричною - його син назвав ситуацію зі Спірс сумною, а дружина Шерон пожаліла співачку, назвавши бідолашною.

Хто така Брітні Спірс?

Брітні Джин Спірс - американська поп-співачка, акторка, танцівниця, авторка пісень, володарка премії "Греммі" в категорії "Найкращий танцювальний запис", повідомляє "Вікіпедія".

Голлівуд - останні новини:

Раніше суд виніс остаточне рішення у справі про вбивство Галини Гатчінс на зйомках фільму "Іржа". Почувши його, обвинувачений Алек Болдвін, який вистрілив у жертву, розплакався.

Також стало відомо, що Дженніфер Лопес і Бен Аффлек офіційно намагаються продати свій маєток - вони зв'язалися з ріелторами, щоб якнайшвидше позбутися сімейного гніздечка.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти