StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Роман Бена Аффлека і Кік Кеннеді: представник актора прокоментував ситуацію

28 серпня 2024, 16:26
300
Уже майже колишньому чоловікові Дженніфер Лопес приписують роман із відомою світською левицею.
Бен Аффлек
Бен Аффлек новини - що відомо про роман Аффлека і Кік Кеннеді / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Голлівудський актор Бен Аффлек перебуває в процесі розлучення зі співачкою, акторкою і бізнесвумен Дженніфер Лопес. Артисти разом були 2 роки. Розійшлася пара у квітні, а 20 серпня Джей Ло подала документи на розлучення.

Інсайдери повідомляють, що Лопес важко переживає розставання з коханим, тоді як Аффлек, схоже, насолоджується життям. Дедалі частіше папараці ловлять актора під час прогулянок із широкою посмішкою на обличчі.

Ба більше: низка інформаторів зазначає, що ще наприкінці весни актор повернувся до своєї колишньої подруги - Кетрін "Кік" Кеннеді, акторки та світської левиці, з якою Бен зустрічався до возз'єднання з Дженніфер.

відео дня

І якщо анонімні джерела повідомляють, що між Кік і Беном усе серйозно, офіційні представники актора роман заперечують. "Це неправда. Нічого з цього. Я не впевнений, що вони взагалі знають одне одного", - цитує менеджера Бена Аффлека видання People.

Хто такий Бен Аффлек?

Бен Аффлек - американський актор, режисер і продюсер. Володар численних кінонагород: трьох "Золотих Глобусів", двох "Оскарів", двох "SAG Awards", двох "BAFTA" тощо. Також має чотири "Золоті малини". Знявся у понад вісімдесяти фільмах, зрежисирував 35.

Голлівуд - останні новини:

Раніше зірка "Піратів Карибського моря", голлівудська акторка Кіра Найтлі, розповіла про невиліковний розлад дочки, який дівчинка успадкувала від своєї зіркової матері.

Також стало відомо, що будинок Тома Генкса пограбували. Його особняк у Лос-Анджелесі, в якому він живе з дружиною Ритою Вілсон, постраждав від рук банди серійних грабіжників.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти