Вечірній Квартал повертається: назвали дату виходу нового концерту

13 квітня 2021, 14:51
Студія Квартал 95 і 1+1 готують сюрприз для фанатів гумористичного шоу.
Вечірній Квартал 2021
Вечірній Квартал 2021-новий випуск 17 квітня / 1+1

Цієї суботи, 17 квітня, о 20:15 на 1+1 намічена прем'єра оновленого Вечірнього Кварталу. У новому варіанті кварталу на глядачів чекають жарти про актуальні події в країні та світі, запрошені гості та музичні сюрпризи від зірок шоу-бізнесу.

Актори Вечірнього Кварталу підготували як безліч побутових номерів, так і гострі політичні пародії, в тому числі вони обіцяють жарти на тему вакцинації українців від COVID-19.

читайте такожВ Україні пік третьої хвилі COVID-19: що відбувається в лікарнях

відео дня

На сцену Палацу України вперше вийде заспівати несподіваний квартет: Олександр Пономарьов, Alekseev, Дзідзьо і Євген Кошовий. Нагадаємо, що компанія виконавців (без Кошового) в березні випустили приголомшливий трек для жінок.

Вечірній Квартал 2021
Вечірній Квартал 2021-Джамала / 1+1

Творці відомого гумористичного шоу обіцяють, що глядачі побачать кардинально іншу масштабну сцену, адже декорації повністю оновили.

"Мені здається, що з усієї України звезли екрани і світло для нашої нової сцени. Вже п'ятий день на ті декорації дивлюся - у мене шок від такої краси", - коментує актор студії Квартал 95 Юрій Ткач.читайте такожОлександр Пономарьов з українськими зірками записали романтичну баладу

Серед запрошених зіркових гостей нового випуску Вечірнього кварталу будуть: Alekseev, Олександр Пономарьов, народний артист України Станіслав Боклан, співачка і молода мама Джамала та інші.

Джамала заспіває на сцені кварталу чуттєву пісню з нового альбому Ми, яку присвятила молодшому синові Селіму-Гіраю.

Зйомки нових випусків відбувалися з дотриманням всіх карантинних норм і без глядачів.

Новий випуск Вечірнього Кварталу 17 квітня о 20:15 на 1+1, а після цього пройде Суперфінал шоу Зоряних пародій Ліпсінк баттл - о 22:15.

Доля нових концертів Ліги Сміху поки що невідома, на час жорсткого карантину в Україні все нові зйомки Ліги сміху були припинені.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти