Ліга Сміху 2021 - назвали список тренерів майбутнього сезону

3 лютого 2021, 19:02
Новий сезон 7 Ліги Сміху виходить під гаслом "Битва Титанів". Хто очолить боротьбу за перше місце в Лізі сміху - читайте на Главреді.
Ліга Сміху 2021
Ліга Сміху 2021 / 1+1

Новий сезон шоу Ліга Сміху виходить на 1+1 9 лютого. У новому сезоні глядачі побачать і Лігу сміху, і Вечірній Квартал.

Новий чемпіонат України з гумору пройде під гаслом "Битва Титанів", адже кращі команди всіх сезонів і за всю історію Ліги Сміху зберуться на одній сцені.

Новий сезон пройде з суттєвим оновленням складу зіркових тренерів, яких цього разу обиратимуть саме команди учасників.

відео дня

Тренери Ліги Сміху 2021

  • Телеведуча Маша Єфросиніна,
  • Співак Володимир Дантес,
  • Актриса Олеся Жураковська,
  • Письменник і філантроп Гарік Корогодський,
  • Співак Сергій Бабкін,
  • Головний суддя шоу - актор Станіслав Боклан.

Напередодні прем'єри телеведуча Маша Єфросиніна, яка вперше буде тренером на шоу Ліга Сміху, розповіла, як почувається в новій ролі.

"Ні для кого не секрет, що я дуже хотіла бути тренером Ліги Сміху, адже для мене гумор - це ліки від усього. Коли мені подзвонили в кінці двадцятого року і запропонували стати тренером, я була за кермом. Мені довелося припаркувати машину, адже у мене почалося неймовірне серцебиття через хвилювання. Я раптом усвідомила, що це найкраща новина за весь 20-й рік. Це справжній подарунок. Тому в новій ролі я відчуваю себе дещо схвильованою, мені трохи страшно. Хоча я ніколи не боялася сцени, адже моя кар'єра налічує десятки розважальних шоу. Але Ліга Сміху - це квінтесенція гумористичного жанру, для мене це новий виклик, нове випробування", - каже вона.

Ліга Сміху
Ліга сміху / прес-служба

"Друзі! У мене для Вас прекрасні новини - в новому сезоні Ліги Сміху: Битва Титанів я став тренером. Збулася моя мрія. Дуже хотів опинитися в тренерському кріслі і неймовірно щасливий, що приймаю участь саме в такому сильному сезоні. Ліга Сміху - це центр гумору, який я обожнюю. Саме тут сплітаються енергії, що мають цілющі властивості, тому ми тут всі апріорі довгожителі. Вітаю всіх нас з початком грандіозного сезону", - говорить Сергій Бабкін.

Сергій Бабкін
Сергій Бабкін / Ліга Сміху

А ось співак Володимир Дантес, який вже не в перший раз сяде в тренерське крісло шоу, розповів, як відреагував на появу нових колег у проекті: "Оновлений склад тренерів - це чудово. З'явилися нові обличчя, а отже комікам, титанам гумору є над ким жартувати. Від нового сезону я очікую головного - якісного гумору".

Ведучими нового сезону Ліги Сміху стали Євген Кошовий і Потап.

Нагадаємо, з січня 2021 у Росії запустили свою Лігу Сміху.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти