StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Вдова Білоножка наїхала на свою "подругу" Повалій: "Та що ти собі дозволяєш?"

30 січня 2024, 21:52
Світлана Білоножко вважає, що співачка-запроданка своїми витівками довела маму до божевільні.
Світлана Білоножко, Таїсія Повалій
Світлана Білоножко жорстко розкритикувала Таїсію Повалій / колаж: Главред, фото: Facebook Світлани Білоножко, instagram.com/tpovaliy_best

Зрада Таїсії Повалій шокувала багатьох українців. На жаль, вона не єдина зірка, яка продалася країні-окупанту за криваві рублі, однак співачка і тут випендрилася - вона люто транслює всіма можливими способами пропагандистські наративи, поливає брудом Україну та оспівує країну на болотах.

Співачка Світлана Білоножко, вдова Народного артиста України Віталія Білоножка, у нещодавньому інтерв'ю для Rostyslove Production зізналася, що була близькою з Повалій та її сім'єю, а тепер навіть не хоче дивитися в її бік. Артистка не розуміє, як Тая живе зі своєю зрадою, адже навіть рідна мати запроданки не витримала її витівок.

"Мене шокувала Тая Повалій. Ми її настільки знаємо. Вона не те, що шокувала, вона вбила нас просто. Ми так подумали з Віталіком, що у неї там щось не так у голові. Вона говорить такі речі та проклинає все на світі… Та хто ти така! Що ти собі дозволяєш! Але як же можна, коли її мама, проста жінка, в лікарні від цього жахіття. Вона теж не могла осягнути того, що меле її дочка. Кажуть, зараз вона десь у психлікарні й зовсім там погано…", - розповіла Світлана Григорівна.

відео дня

Утім, Білоножко, як і багато хто, хто знає Повалій особисто, вважає, що причина зради співачки не в переконаннях, а в грошах. "Думаю, що гроші зіграли свою роль. І вони не розуміють, що коли вакханалії їхнього поганого царька прийде кінець, то і їм також у першу чергу. Бо українці не прощають такого. Мені здається, малувато мізків… І поруч людей нема, які б сказали: "Що ж ти робиш, [безсовісна]? Тобі навіть не шкода ні матір, ні святої землі, яка тебе зробила", - обурилася Білоножко.

Раніше стало відомо, що безчесна зрадниця Таїсія Повалій офіційно отримала громадянство РФ і навіть відкрила в країні-окупанті індивідуальне підприємництво.

Також Повалій поскаржилася на те, як її спотворив хірург. Скалічене обличчя артистці доводиться ховати під товстим шаром гриму, щоб не було помітно, як сильно її роздуло.

Інші новини про Таїсію Повалій:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти