StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У Москві є особняк і трикімнатна квартира: Лобода прокоментувала нерухомість в РФ

5 березня 2023, 19:06
Світлана Лобода зазначила, що дороге майно - це велика удача, і поділилася, куди витратить гроші від продажу.
Світлана Лобода
Світлана Лобода спростувала чутки про нерухомість в рф / t.me/lobodaofficial

Українська співачка Світлана Лобода хоч довгий час і будувала кар'єру в країні-агресорі, після початку повномасштабної війни в Україні вирішила обірвати всі зв'язки з рф.

Зараз вона допомагає відновлювати рідний Ірпінь, записує пісні українською мовою і всіляко підтримує свій народ та його захисників. Втім артистку часто критикують за минуле в країні на болотах, але Лобода продовжує діяти за велінням серця. А серце велить бути зі своєю країною в цей важкий час.

У росії Лободу зненавиділи за те, що вона посміла показати їм усім дулю, відкрито розкритикувати війну і повернутися на батьківщину. У російських ЗМІ час від часу про неї виходять безглузді статті з метою очорнити ім'я співачки.

відео дня

Одним з останніх "перлів" стала новина про те, що у Лободи в підмосков'ї є елітна нерухомість, яку вона нібито вирішила продати лише зараз. Скрін з кричущим фейком і своїм коментарем щодо цього наклепу, співачка розмістила на своєму каналі в Telegram.

Світлана підкреслила, що знати не знала про будь-яку нерухомість в країні-агресорі, але якщо їй це підтвердять документально, вона з превеликим задоволенням продасть і квартиру, і особняк, а гроші задонатить на ЗСУ.

"Які милі новини: виявляється, у мене в москві є особняк і трикімнатна квартира. Шкода, я про це тільки дізналася. Чекаю підтверджуючі документи, щоб швидше продати та відправити гроші ЗСУ", - пише Лобода.

Нерухомість Лободи
Світлана Лобода спростувала чутки про нерухомість в рф / t.me/lobodaofficial

Раніше Світлана Лобода розповіла, скільки мільйонів витратила у 2022 році на адресну допомогу та у різні благодійні організації. За словами артистки, вона допомагала переселенцям, військовим, медикам, волонтерам, а також на те, щоб відбудувати своє рідне місто Ірпінь.

Також вона поділилася рідкісними зворушливими кадрами з молодшою дочкою Тільдою - чотирирічна дівчинка є справжньою інтригуючою загадкою для ЗМІ та шанувальників артистки.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти