StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Тімур Мірошниченко розкритикував українців за коротку пам'ять, а Лободу - за мовчання

1 березня 2023, 17:40
Український ведучий дорікає співачку у тому, що країна так і не почула від неї публічних вибачень.
Тимур Мірошниченко, Світлана Лобода
Тімур Мірошниченко розкритикував Світлану Лободу за відсутність вибачень за багаторічну співпрацю з рф / instagram.com/timur.miroshnychenko, instagram.com/lobodaofficial

Український ведучий Тімур Мірошниченко розкритикував співачку Світлану Лободу за експлуатацію її нового курсу на українську музику з патріотичним контекстом.

Артистка заробила велику популярність в рф, і до початку повномасштабної війни активно будувала там кар'єру. Мірошниченко вважає подібне проступком, який вимагає окремих вибачень. Про це він розповіла в інтерв'ю для каналу Дом.

Відмова Лободи від кар'єри в рф та її патріотичні пориви в Україні були оцінені неоднозначно, багато хто продовжує її критикувати, проте ведучий переконаний - дуже скоро українці пробачать її через добру душу і "коротку пам'ять".

відео дня

Безумовно Лобода - не єдина українська артистка, яка співпрацювала з рф. Однак Мірошниченко обурює той факт, що вона (на відміну від режисера Алана Бадоєва, наприклад) так і не вибачилася за багаторічне прислуговування країні-агресору.

"Якби та сама Loboda своїми губами промовила: "Я перепрошую". Нормально покаялася... Але вона ж все одно своїми губами цього не сказала досі. І вишиванка, і українська пісня – це інструмент", - переконаний Тімур Мірошниченко.

Раніше Світлана Лобода розповіла, скільки мільйонів витратила у 2022 році на адресну допомогу та у різні благодійні організації. За словами артистки, вона допомагала переселенцям, військовим, медикам, волонтерам, а також на те, щоб відбудувати своє рідне місто Ірпінь.

Також вона поділилася рідкісними зворушливими кадрами з молодшою дочкою Тільдою - чотирирічна дівчинка є справжньою інтригуючою загадкою для ЗМІ та шанувальників артистки.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти