StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Лобода передала на допомогу українцям 14 мільйонів гривень

2 січня 2023, 13:32
Артистка зібрала величезну суму завдяки своїм гастролям по світу.
Світлана Лобода
Світлана Лобода / прес-служба співачки

Українська співачка і артистка Світлана Лобода підвела підсумки власного року. Співачка, яка стала на бік України в жорстокій війні проти Росії показала, яку суму вона перевела на потреби українській армії.

У своєму пості-привітанні Лобода написала, що 2022 рік був випробуванням для всіх нас. "Але ми-українці. Україна - наша земля, найкраща для кожного! Українці стали єдиними, як ніколи. По всьому світу я бачила, як допомагають і підтримують один одного українці. За цей рік я відвідала 9 країн з благодійними концертами, на які прийшло понад 20 000 осіб", - пише Лобода.

Вона також повідомила, що з початку війни було перераховано близько 14 000 000 гривень на адресну допомогу і в різні благодійні організації. За словами артистки, вона допомагала переселенцям, військовим, медикам, волонтерам, а також на те, щоб відбудувати своє рідне місто Ірпінь.

відео дня

"У кожному місті нашого благодійного туру ми зустрічалися з українцями в центрах допомоги біженцям: ми спілкувалися, плакали і співали пісні. А після я запрошувала всіх на концерт, щоб хоча б на один вечір подарувати радість і тепло зустрічі. На таких зустрічах діти отримували подарунки, а ми обов'язково дізнавалися, що команда і особисто я можемо зробити ще для кожного, хто сьогодні покинув будинок і знаходиться в іншій країні", - додає Світлана.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що концерти української Світлани Лободи в Литві таки скасували. Перший концерт мав відбутися в середу в Шяуляї, потім у Паневежисі та Клайпеді, але концерти в цих містах також були скасовані.

Організатори пропонують купили квитки обміняти їх на концерт Андріаса Мамонтова "інший світ. Різдво " в грудні в Шяуляї або на той же концерт Лободи у Вільнюсі, в концертному залі Compensa 5 грудня.

Однак представник залу Габія Лідіте заявила, що концерт був скасований з ініціативи концертного залу "Compensa", хоча квитки були продані до вечора середи і оголошення про припинення або припинення продажу квитків не було.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти