StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зіркова дзюдоїстка в звабному міні заінтригувала каблучкою на безіменному пальці

12 жовтня 2023, 02:55
Дар'я Білодід настільки сліпуче вродлива, що відволікає увагу від непростого подарунку від загадкового шанувальника.
Дарина Білодід
Дар'я Білодід в міні показала каблучку на безіменному пальці / колаж: Главред, фото: instagram.com/dariabilodid7

Дворазова чемпіонка світу і бронзова призерка Олімпійських ігор з дзюдо Дар'я Білодід днями відсвяткувала своє 23-річчя. І, схоже, що це свято виявилося для неї особливим.

Спортсменка на своїй сторінці в Instagram показала, в якому вбранні вона зустрічала свій новий рік. Білодід обрала міні-сукню зі сріблястих кристалів, що яскраво виблискували на світлі. Волосся вона вклала великими хвилями, в макіяжі віддала перевагу стриманій класиці.

Особливу увагу шанувальників привернула каблучка, якою Дар'я ненароком хвалиться в кадрі. Прикраса не здається простою, адже спочиває на безіменному пальчику дзюдоїстки. До того ж у підписі до фото вона подякувала якійсь особливій для неї людині. "Вчора мені виповнилося 23 роки. Це був неймовірний день! Дякую, що робиш мене щасливою", - пише Білодід.

відео дня

Дар'я поки не робила заяв про те, чи пора її вітати з заручинами, до того ж лише завдяки неоднозначним натякам спортсменки шанувальники роблять висновок, що її серце невільне.

Нарзі відомо про два великих романи Дар'ї Білодід: з 2018 по 2019 рік вона перебувала у відносинах з олімпійським чемпіоном з дзюдо, італійцем Фабіо Базіле, потім, в 2020-му, близько року зустрічалася з футболістом "Динамо" Денисом Поповим.

Дарина Білодід
Дар'я Білодід в міні показала кільце на безіменному пальці / instagram.com/dariabilodid7

Раніше українська журналістка і блогерка Раміна Есхакзай показала, як насправді виглядає її тіло без фотошопу. Таким чином вона закликала підписників вчитися приймати себе і своє тіло з усіма недосконалостями.

Також шикарна Дженніфер Еністон показала чудову фігуру в одному піджаку - вічно молода зірка Голлівуду напередодні 55-річчя похвалилася ідеальними формами.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти