StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Українка зняла яскравий кліп британській мегазірці Dua Lipa

13 квітня 2024, 02:00
Кліп Illusion зняла українка Таня Муіньо в муніципальному басейні Piscina Municipal de Montjuïc у Барселоні, Іспанія.
Дуа-Ліпа
Кліп під назвою Illusion зняли в Барселоні / колаж Главред, фото Instagram

Відома британська співачка албанського походження Dua Lipa випустила новий яскравий кліп під назвою Illusion, який зняла його українська режисерка Таню Муіньо. Співачка опублікувала трек на своїх каналах у Мережі.

Кліп знімали муніципальному басейні Piscina Municipal de Montjuïc у Барселоні. У кліпі артистка виступає в цікавих костюмах, танцює на даху хмарочоса, у воді тощо.

Наразі відомо, що сингл Illusion потрапить до нової платівки Ліпи Radical Optimism. Співачка вже випустила два попередні сингли Houdini і Training Season, які вже завоювали популярність у фанатів.

До слова, Муіньо починала з кліпів українських знаменитостей - Monatik, Насті Каменських, Мішель Андраде, але потім переключилася на західних зірок - Cardi B, Кеті Перрі, Брітні Спірс, Елтона Джона та багатьох інших.

У 2021 році відеоробота, яку вона зняла на пісню Montero (Call Me By Your Name) скандального американського репера Lil Nas X, перемогла в головній номінації "Найкраще відео року" премії MTV Video Music Awards 2021 і отримала приз у номінації "Найкраще відео" на MTV Europe Music Awards (MTV EMA).

Нагадаємо, Кремль зажадав від співачки Анни Асті, яка втекла в країну-окупант Росію, відмовитися від українського громадянства. Також від неї зажадали публічної підтримки російської військової агресії.

До слова, Таїсія Повалій видала чергову маячню на підтримку окупантів. Військову агресію РФ вона назвала "порятунком". Щоб озвучити свою "позицію", вона особисто прийшла в студію до пропагандиста Корчевникова.

Вам можуть зацікавити такі матеріали:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти