StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Пугачова дозволила своїм знайомим усиновити дитину з її сім'ї

12 квітня 2024, 10:44
Примадонна російської естради підтримує своїх рідних і близьких.
Алла Пугачова
Алла Пугачова бере активну участь у житті хлопчика/ колаж: Главред, фото: instagram.com/alla_orfey/

Легендарна російська співачка Алла Пугачова, яка публічно засуджує вторгнення Росії в Україну і виїхала з сім'єю з країни-терориста до Ізраїлю, знову потрапила в заголовки пропагандистських ЗМІ.

Цього разу, за даними такого видання МК, Пугачова нібито відмовилася від сина свого племінника і передала його під опіку іншим людям.

Йдеться про внучатого племінника Примадонни, який є сином її племінника. Чоловік на ім'я Влад вів не зовсім здоровий спосіб життя, вживав заборонені речовини, а також постійно мав безліч боргів.

відео дня

Однак це не завадило йому одружитися і народити дитину. Шлюб розпався, і ось тоді Пугачова забрала дитину під свою опіку.

Хто така Алла Пугачова

Алла Пугачова - радянська і російська естрадна співачка, авторка пісень, режисерка-постановниця, музична продюсерка, кіноактриса; народна артистка СРСР (1991). Після кривавого вторгнення РФ в Україну покинула рідну країну разом зі своєю сім'єю. 18 вересня 2022 року у своєму інстаграмі Пугачова звернулася до Міністерства юстиції РФ із проханням занести її до списку "іноагентів". Її чоловіка Максима Галкіна вже внесла до цього списку російська влада через антивоєнну позицію.

"Незабаром Влад знову зійшов із вірного шляху. На тлі згубного способу життя у нього відмовили ноги. Пугачова знову взяла участь у долі племінника, лікувала його, витративши на це багато часу, сил і грошей. Прийшовши до тями, молодий чоловік зустрів іншу жінку, з якою і почав будувати нові особисті стосунки", - зазначають пропагандисти.

Його син тим часом жив у сім'ї людей, близьких Пугачовій, які пізніше всиновили його. "Прихильність хлопчика стала головним чинником для прийняття такого непростого для Пугачової рішення. Артистка ж розуміла, що робить вибір на користь дитини, навіть якщо це рішення і виглядало в чомусь непопулярним в очах обивателів. А потім, зв'язок із сім'єю зоряної родички у дитини не переривався - вона постійно бувала в будинку Алли Борисівни, дружила з її дітьми, її привозили на всі спільні дитячі свята", - пояснює ЗМІ.

Повідомляється також, що артистка фінансово бере участь у вихованні хлопчика, а також оформила на нього квартиру.

Алла Пугачова - останні новини по темі

Нагадаємо, раніше Євген Болдін, колишній обранець Примадонни, заявив, що Пугачова все ж таки повернеться жити в терористичну РФ і їй все пробачать.

Крім того, нещодавно з Аллою Пугачовою в ресторані зіткнулася прихильниця на ім'я Олександра Сухова, яка зібрала подруг на бранч. Пугачова не стала заперечувати і з задоволенням сфотографувалася з дівчатами.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти