StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Зрозуміла, що мене рятують": Повалій видала чергову маячню на підтримку окупантів

22 березня 2024, 11:03оновлено 22 березня, 13:14
Повалій несе таку пропагандистську нісенітницю, що необхідні сили, щоб слухати її.
Співачка Повалій видала порцію пропагандистської маячні
Співачка Повалій видала порцію пропагандистської маячні / Колаж Главред, скріншот Instagram/Основна світлина tpovaliyofficial tpovaliyofficial

Колись українська співачка Таїсія Повалій, яка зрадила свою країну і народ, а також говорить пропагандистські промови публічно, видала нову порцію марення.

У програмі відомого путініста Бориса Кочевнікова на пропагандистському каналі "Россия 1", зрадниця Повалій повідомила, що повномасштабне вторгнення Росії в Україну, а також убивства мирних жителів України, стало для неї "порятунком".

Те, що в день початку війни, 24 лютого путіністка опинилася в терористичній Росії, Повалій називає "божим провидінням".

відео дня

Хто така Таїсія Повалій?

Таїсія Повалій - радянська та російська співачка. Колишня народна артистка України (позбавлена звання 2015 року), народна артистка Інгушетії (2012). З 2012 до 2014 року - народний депутат України від "Партії регіонів". З вересня 2022 року перебуває під санкціями України, повідомляє "Вікіпедія".

"Дивно! Боже проведення! Ми з сином їхали на зйомку шоу з сумочкою, я в шубі і все. Але для мене це було як порятунок!Ця ситуація з "СВО", я зрозуміла, що мене рятують. Що в мене є шанс на життя. У мене виросли крила. Багато людей кажуть, що я занадто весела, а я радію, що я жива, що це свавілля в Україні може закінчитися, розумієш", - видала Повалій.

Вона додає, що "гоніння" на неї почалися ще 2004 року. За її словами, були люди, які "не хотіли Майданів". "Я борець за справедливість, мені хотілося, щоб Донбас переміг", - каже вона.

Повалій скаржиться, що коли вона була депутатом Верховної Ради, вони з групою депутатів їздили до Москви, слухали засідання Держдуми і ходили на зустріч на вищому рівні. "Потім нас у Києві викликали в прокуратуру, таке теж було в моєму житті", - плачеться Повалій.

"Ми жили Мінськими угодами, ми чекали, що вони будуть підписані, але нас усіх обдурили. Я не їхала з України, я чекала в Україні, що зараз все зміниться. Країна котиться зі скелі і я чекала, що будуть зміни", - додає запроданка.

Недорікувата співачка додає, що український народ обдурили, але "прозріння прийде".

Вона також згадала свій цинічний виступ на День Перемоги в Москві, коли українською мовою вона заспівала "Рідна мати моя". "Для мене було важливо вийти в день перемоги і заспівати українською мовою, тому що для мене нічого не змінилося. Я пишаюся своїм виступом", - каже стара зірка.

Раніше стало відомо, що безчесна зрадниця Таїсія Повалій офіційно отримала громадянство РФ і навіть відкрила в країні-окупанті індивідуальне підприємництво.

Також Повалій поскаржилася на те, як її спотворив хірург. Спотворене обличчя артистці доводиться ховати під товстим шаром гриму, щоб не було помітно, як сильно її роздуло.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти