StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Ой, матінко!": 63-річна Мадонна без макіяжу показала обличчя зблизька

16 липня 2022, 04:23
Співачка знову здивувала шанувальників своїм виглядом.
Мадонна
Мадонна показала обличчя без макіяжу зблизька / instagram.com/madonna

63-річна американська співачка і поп-ікона Мадонна вже давно не прагне до природної краси. Старіння вона, схоже, і зовсім викреслила зі свого лексикону.

Не дивно, що на деяких кадрах в ній ледь вгадується поп-легенда, якою вона була на початку своєї кар'єри. Проте фатальна блондинка як і раніше гаряча.

Але обличчя, як справжній витвір пластичної хірургії, співачка показує вкрай рідко, і в основному під величезним шаром косметики і різних фільтрів.

відео дня

Так на сторінці Мадонни в Instagram з'явилося відео з коротким підписом: "Я підстрибую". Очевидно це - посилання до пісні американського репера Джека Харлоу під назвою "Я зроблю все, щоб змусити тебе посміхнутися".

На ролику поп-ікона з мінімумом макіяжу, але з накладним пірсингом і веснянками, показує обличчя у різних ракурсах в камеру під музику.

читайте такожУкраїнська "подружка Ді Капріо", супермодель Аліна Байкова показала запаморочливу гнучкість

Раніше 16-річна Злата Мітчелл, старша донька української журналістки і ведучої Ольги Фреймут, показала відверту фотосесію на межі пристойності.

Даша Кацуріна і Володимир Дантес продовжують підігрівати чутки про свій роман - дизайнерка показала інтимне фото, на якому вона в прозорій нижній білизні позувала зі співаком в ліжку.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти