StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Так покиньте вже": з Росії виганяють Симоньян

17 травня 2023, 18:40
Журналіст Кушанашвілі зрадів, що для нього звільниться робоче місце.
Симоньян
Маргарита Симоньян / скріншот з відео

Російський телеведучий Отар Кушанашвілі несподівано вирішив заступитися за російську співачку Аллу Пугачову і запропонував російській пропагандистці Маргариті Симоньян покинути терористичну Росію.

Дискусія виникла на тлі розмов про те, що російській співачці Аллі Пугачовій не можна було повертатися в Росію, навіть на похорон Валентина Юдашкіна. Тоді Симоньян у своїй хамській і базарній манері, пригрозила росіянам, що покине Росію, якщо артисти, які виступають проти війни, повернуться в свою терористичну країну.

відео дня

Як повідомляє пропагандистське видання "Стархіт", Кушанашвілі вирішив нагадати Симоньян, що 3 травня Примадонна прилетіла до Москви. "Симоньян сказала, що покине Батьківщину, та покиньте вже, хоч робоче місце звільниться для мене. Порожні загрози!"- крикнув шоумен в авторському шоу "Як?!".

Зазначимо, раніше російська пропагандистка Маргарита Симоньян, яка є однією з прямих винуватців війни в Україні, зробила "важливу" заяву. Мабуть, образившись на дії путінського прес-секретаря Дмитра Пєскова, який на похоронах Юдашкіна висловив свою повагу Аллі Пугачовій, Симоньян у своїй" зеківській " манері стала погрожувати жителям країни агресора Росії.

Зазначимо, раніше стало відомо про те, що в терористичній Росії помер відомий кутюр'є і модельєр Валентин Юдашкін. Як відомо, російській зірці було 59 років і він боровся з онкологічним захворюванням.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти