StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Налякала їжачка...": Симоньян погрожує покинути Росію, якщо там приймуть Пугачову

7 травня 2023, 14:17оновлено 8 травня 2023, 12:55
Пропагандистка Симоньян в хамській манері пригрозила росіянам "покинути Росію".
Маргарита Симоньян
Маргарита Симоньян / скріншот YouTube

Російська пропагандистка Маргарита Симоньян, яка є однією з прямих винуватців війни в Україні, зробила "важливу" заяву.

Мабуть, образившись на дії путінського прес-секретаря Дмитра Пєскова, який на похоронах Юдашкіна висловив свою повагу Аллі Пугачовій, Симоньян у своїй "зеківській" манері стала погрожувати жителям країни агресора Росії.

За словами Симоньян, яку цитує пропагандистське видання "Стархіт", якщо росіяни приймуть Пугачову, то пропагандистка покине країну.

відео дня

"Якщо цій шушері (Аллі Пугачовій- авт.) буде дозволено повернутися і як і раніше влаштовувати тут той балаган, які вона влаштовувала багато років, я піду. Безумовно. Це буде образа, яку я не зможу знести. Знаю багатьох людей, які вчинять так само", — "лякає" Симоньян позбавити Росію "цінного" генофонду.

Нагадаємо, раніше російська співачка Алла Пугачова, яка не пішла на угоду з совістю і не стала підтримувати терористичну Росію у війні проти України, з'явилася в Москві. Не дивлячись на те, що артистка переїхала в Ізраїль, продає своє майно в Росії і в цілому іноді осудливо висловлюється про війну, вона все ж вирішила приїхати на похорон свого близького друга, модельєра Валентина Юдашкіна.

Зазначимо, раніше стало відомо про те, що в терористичній Росії помер відомий кутюр'є і модельєр Валентин Юдашкін. Як відомо, російській зірці було 59 років і він боровся з онкологічним захворюванням.

Главред також повідомляв, що прес-секретар президента країни-агресора РФ Дмитро Пєсков з'явився на похоронах відомого російського модельєра і кутюр'є Валентина Юдашкіна і не зміг пройти повз російської співачки Алли Пугачової, яка несподівано прилетіла до Москви з Ізраїлю, де живе останнім часом.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти