StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"ЅМЅками скидалися на вбивства дітей: путініст-зірка "Антикілера" видав маячню в ефірі

24 вересня 2023, 10:33оновлено 24 вересня 2023, 11:11
Український і російський актор родом з Вінниці Сергій Векслер, до 2021 року знімався на Батьківщині, як виявилося, люто підтримує війну.
Векслер
Сергій Векслер став ще одним затятим артистом-путіністом / колаж Главред, скріншоти з відео

Актор з країни-агресора РФ (родом з Вінниці) Сергій Векслер давно, ще з 2014 року, підтримував окупацію Донбасу і Криму (але це не заважало йому до 2021 року зніматися в Україні в серіалах). І тепер він став одним з багатьох кремлівських "ліцедєєв", які озвучують пропагандистську маячню в ефірі передачі запеклого пропагандиста Бориса Корчєвнікова.

Актор розповів, що підтримує Росію з 2014 року, а українців і громадян країни-терористки вважає одним народом. За словами Векслера, він народився в СРСР і не примирився з його розпадом.

На думку зірки низькопробного бойовика "Антикілер", СРСР припинив своє існування, тому що під час "лихих 90-х" Росія намагалася боротися з криміналом і припинила контролювати сусідів – українців, які в цей час "під впливом Заходу" планували проголосити незалежність.

відео дня

Але на цьому Векслер не зупинився і стверджував, що українці "зав'язані кров'ю", тому що 8 років "ЅМЅками скидалися на вбивства дітей на Донеччині".

Вояжі артистів-путіністів на Донбас

Нагадаємо, раніше Микита Джигурда приїхав до тимчасово окупованої Волновахи, щоб почитати патріотичні віршики. "Патріоту" російські окупанти подарували справжню гранату, зі словами - "у нас цього добра повно". На що актор прочитав вірш.

До того інший відомий артист-путініст, співак Григорій Лепс, приїхав до тимчасово окупованого Донецька.

Лепс, зокрема, відвідав госпіталь в Донецьку, де перебували в тому числі і поранені діти. І тут він, без зайвої скромності сказав – мовляв, його пісні допомагають в лікуванні краще лікарських препаратів.

І зовсім недавно до бойовиків до російських окупантів приїхав Роман "Звір" Білик. Разом з колегою по групі Германом Осиповим він заспівав для них кілька своїх пісень.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти