StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Найбрудніший рот": Джеджула накинувся на колишню

5 грудня 2023, 12:29
322
Джеджула продовжує публічно скандалити зі своєю колишньою дружиною.
Джеджула викликався на свою колишню
Джеджула викликався на свою колишню / Колаж Главред, фото Instagram / djedjula

Український актор і шоумен Андрій Джеджула знову заговорив щодо своєї колишньої дружини Юлії Леус і опіки над спільною їх дочкою Адель.

Як пише ТСН, раніше Леус розповіла про рішення суду у справі про опіку над їх спільною з Джеджулою дочкою. У свою чергу Джеджула вважає її слова "брудом", а її саму описує як "жінку з найбруднішими руками і ротом, яка не може схаменутися".

Джеджула додає, що його колишня дружина намагається всіляко загнобити його і що він зробить все, що завгодно за можливість бачити свою дитину.

відео дня

"Яке шокуюче рішення від люблячого батька, який хоче бачити свою дитину? Наполегливо боровся за можливість бачити свою дитину, за його конституційні права, за всебічні права обох батьків. Що вас може шокувати? Всі свята, весь час протягом тижня, шкільні канікули ... вони діляться порівну між батьками", - сказав Джеджула на своїй сторінці Instagram.

Нагадаємо, раніше Джеджула довгий час приховував від шанувальників, що є багатодітним батьком. Правда розкрилася, коли він на своїй сторінці в Instagram показав фото з новонародженою дівчинкою.

Раніше також співачка, блогерка і медіадива Санта Дімопулос показала свій активний відпочинок разом з дітьми - сином Даніелем і дочкою Софією.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти