StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Російська співачка зізналася в алкоголізмі

13 липня 2023, 12:42
1953
Російська співачка Максим зірвала вже не перший концерт і тепер продовжує виправдовувати себе втомою.
МакЅим
Макcим тепер лікується від залежності/ instagram.com/maksimartist

Російська співачка Максим, яка була на межі життя і смерті через ускладнення коронавірусної інфекції, а потім ганьбилася, виходячи п'яною на свої концерти, зізналася в алкоголізмі.

За інформацією пропагандистського Стархіт, співачка вважає, що вона почала занадто рано гастролювати.

"Взяла на себе дуже велику відповідальність і обіцянку зробити немислиму кількість виступів. Апогеєм став концерт, що толком не відбувся в Сочі, коли я приїхала не просто втомлена, а не могла вже стояти на ногах. Перед виходом була під крапельницею. І вирішила, що якщо зараз вип'ю алкоголь, то вийду на сцену і відпрацюю як машина. Не вийшло. Закінчилося все так, як ми всі знаємо — зривом концерту", - виправдовує своє пияцтво співачка.

відео дня

Артистка зізналася, що проходить курс лікування.

"Прийшла до того, що це залежність. Усвідомила це, прийняла і вирішила діяти. Тому що це не моє життя, не моя історія, не моя гра", — ділиться співачка.

Нагадаємо, раніше МакЅим (Марина Абросимова) зірвала власний концерт в Сочі. Глядачі порахували, що співачка вийшла п'яною і зовсім не думала про те, щоб нормально відіграти свій концерт.

За інформацією пропагандистського видання "Комсомольська правда", 18 березня співачка з'явилася на сцені з музикантами і почала співати наживо. "Точніше спробувала - голос звучав слабо, в ноти не потрапляла, рухалася повільно як загальмована. Через 20 хвилин частина глядачів почала залишати концерт, через 30 хвилин Марина (справжнє ім'я співачки - авт.) пішла зі сцени", - повідомляє видання.

Раніше також МакЅим зізналася в тому, що пережила зупинку серця. Лікарі підключили до неї апарат ЕКМО, який замінює роботу серця. За словами зірки, якби його не було, лікарям не вдалося б врятувати їй життя.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти