StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Путінський холуй Безруков зганьбився з відео в ролі Голохвастова з "за двома зайцями"

29 липня 2022, 14:52
Безруков навіть не намагався зображати хоч скільки-небудь достовірно українську мову. Ті деякі нібито "українські" слова - спародійовані, причому убого.
Безруков
Безруков зганьбився з відео в ролі Голохвастова з "за двома зайцями" / колаж УНІАН і скріншот з відео

Відомий російський актор-путініст Сергій Безруков з малозрозумілої причини виклав у Мережу відеозапис своєї студентської акторської роботи, де він співає і говорить на суміші української та російської мов ‒ суржик.

У ролику видно, як юний Безруков, ще в 1991 році, будучи першокурсником московської Школи-студії МХАТ грає етюд. Причому зображує він головного героя легендарної української п'єси "За двома зайцями" ‒ негідника, брехуна і шахрая Свирида Голохвастова.

Причому Безруков навіть не намагався зображати хоч скільки-небудь достовірно українську мову. Всі слова в діалозі і пісні - російські, а ті, що актор намагався представити як українські – понівечені-спародійовані, причому убого.

читайте також"Просто моляться": Сергій Безруков заявив про безмежну любов від українців

Нагадаємо, раніше в Брюсселі опублікували сьомий пакет санкцій Євросоюзу проти РФ, в який потрапили, в тому числі, досвідчені актори-путіністи Володимир Машков і Сергій Безруков.

Тепер до Машкова з Безруковим, як і до інших артистів-путіністів, які потрапили під санкції, застосують заборону на поїздки і заморожування активів в країнах ЄС.

Безруков же, кажуть у Брюсселі, поширював активну пропаганду на підтримку агресивних дій РФ проти України, а також виправдовував дії Росії під час виступу перед російськими терористами з "ДНР".

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти